Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sjoerd Reefman naar Shawnee State University na indrukwekkende showcase

Sjoerd Reefman naar Shawnee State University na indrukwekkende showcase

Sjoerd Reefman wist na een indrukwekkende showcase een contract af te dwingen bij Shawnee State University in Ohio!

 

Sjoerd speelt al vanaf zijn vierde voetbal bij SV Baarn, de club waar hij heel zijn leven heeft gevoetbald. Vanaf de zomer 2020 gaat dat veranderen, want Sjoerd gaat uitkomen voor de Shawnee State Bears. De linksbenige verdediger kan zowel centraal achterin staan, als op linksback. Ondanks zijn verdedigende positie weet Sjoerd zo af en toe een goal of assist mee te pikken. Naast zijn fysieke sterkte is Sjoerd ook erg snel, ideaal voor een speler die zowel als centrale verdediger en linksback uit de voeten kan!

 

Sjoerd mocht op zijn zestiende al voor het eerst mee doen met de senioren. Vorig seizoen speelde hij maar liefst 18 wedstrijden voor de senioren. Naast die 18 wedstrijden voor de senioren speelde hij nog 10 wedstrijden voor de onder-19 en 5 voor onder-23 teams. Vanaf seizoen 2019-2020 zit de 18-jarige officieel bij de eerste selectie van de senioren.

Buiten het veld wordt Sjoerd vaak omschreven als een sociale en grappige jongen. Hij is op het veld een echte teamspeler en coacht vaak zijn medespelers, maar hij heeft ook een enorm doorzettingsvermogen waardoor hij nooit opgeeft!

 

Shawnee State University ligt in Portsmouth, Ohio en is één van de dertien universiteiten in Ohio. De universiteit biedt maar liefst 70 verschillende opleidingen aan en beschikt over een indrukwekkende campus. Naast de academische faciliteiten en opties, biedt Shawnee State University acht sporten aan voor mannen en negen voor vrouwen!

Wij zijn erg benieuwd naar het avontuur van Sjoerd en gaan hem op de voet volgen in Amerika. Veel succes, Sjoerd!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.