Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Updates

Situatie omtrent Coronavirus

De situatie omtrent het Coronavirus leidt tot veel vragen die heel begrijpelijk zijn. Hieronder proberen we enige vorm van duidelijkheid te geven op de situatie die is ontstaan.

 

 

 

Voor talenten die op dit moment in Amerika verblijven.
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft alle Nederlanders geadviseerd die op reis zijn in het buitenland om terug te keren. KingsTalent neemt dit advies logischerwijs over. Voor student-sporters die besluiten om in Amerika te blijven of niet kunnen terugkeren is het raadzaam om adviezen van lokale autoriteiten en/of universiteit te volgen of contact op te nemen met het Nederlands consulaat in de VS.

Veel scholen stappen over op online classes. Belangrijk is om deze lessen te volgen en (ondanks alles) volgens plan je studievoortgang te boeken.

 

Voor talenten die deze zomer naar Amerika vertrekken en reeds akkoord hebben bereikt met een university / college in Amerika.
Op dit moment kunnen we niet voorspellen hoelang de Corona crisis voortduurt. De verwachting is dat scholen in het fall semester hun deuren openen. Daarom is het belangrijk om alle stappen die gezet dienen te worden om geaccepteerd te worden ook daadwerkelijk worden ingezet. Wij werken hier dagelijks aan en begeleiden je hierbij van A tot Z.

De actualiteiten in Amerika volgen we op de voet. Wij hebben dagelijks contact met scholen, coaches, onze partners van de Alliance en met diverse sportbonden (NCAA en NAIA). Mogelijke scenario’s worden doorgesproken en eventuele consequenties als gevolg van de crisis zijn reeds besproken op het hoogste niveaus binnen de diverse bonden.

 

Voor talenten die deze zomer naar Amerika vertrekken en (nog) geen akkoord hebben bereikt met een university / college in Amerika.
Coaches zijn op dit moment volop bezig met het versterken van hun teams voor het nieuwe seizoen. Dit betekent dat, ondanks de crisis, coaches bezig zijn met het scouten, spreken en vastleggen van talenten. Onze dienstverlening gaat onverminderd door. Wij zetten ons 100% in om de juiste school te vinden voor jou deze zomer en hebben hier alle vertrouwen in.

 

 

Mocht je vragen hebben schroom niet om contact op te nemen met ons!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.