Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Highlights

Noralie Pareau Dumont maakt de stap naar La Salle University

De 18-jarige speelster uit Hilversum gaat hockeyen voor de La Salle Explorers uit Philadelphia van coach Kelly Broadway. La Salle haalt met Noralie een verdedigster die ook op het middenveld kan spelen in huis waardoor ze twee vliegen in een klap slaan.

Noralie speelt al haar hele hockey carrière bij de Hilversumse Mixed Hockeyclub waar ze niet alleen speelster maar ook jeugdtrainer is. Zelfs speelt ze in de A1 met wie ze in de Super A speelt, in deze landelijke competitie staat Noralie haar spreekwoordelijke mannetje.

Noralie is een speelster die zowel in de verdediging als op het middenveld kan spelen. Met haar goede inzicht is ze in staat om het spelletje te lezen en zo veel ballen te onderscheppen. Maar ook in aanvallend opzicht komt haar inzicht naar voren als kwaliteit. Door haar inzicht is ze namelijk in staat om spelers vrij voor de goal te zetten. Ze beschikt daarnaast over een goede techniek en is een echte teamspeelster. Combineer dit met een goede mentaliteit en je ziet al dat Noralie alles in huis heeft om La Salle naar een hoger niveau te brengen.

La Salle University is een mooie universiteit gelegen in Philadelphia in Amerika. Het hockey team staat onder leiding van de nog relatief nieuwe coach Kelly Broadway. Zij is in 2018 begonnen bij La Salle aan haar eerste klus als Head coach. Noralie gaat met La Salle spelen in de Atlantic 10 Conference. In deze conference neemt ze het op tegen teams als Umass Amherst en Saint Joseph University.

Wij wensen Noralie veel succes en plezier bij de La Salle Explorers. Wij brengen jullie het laatste nieuws rond Noralie haar Amerikaans avontuur. Wil jij ook je sport combineren met een studie in Amerika? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.