Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Julie Rodijk vertrekt naar de kampioen van de American East Conference

De Great Danes van de University at Albany versterken zich met Julie Rodijk om zo volgend seizoen niet alleen de conference te kunnen winnen maar ook de Nationals. De 17-jarige verdedigster van Huizer HC verruilt het hoogste niveau van Nederland voor dat van America.

Julie speelt vanaf haar zesde al hockey bij Huizer HC waar ze altijd in de selectie teams speelde. Ze speelt altijd op de hoogste niveaus met haar eigen teams en traint al ruim 2 jaar mee met Dames 1 die uitkomen in de Hoofdklasse. Julie heeft met haar teams al verschillende prijzen gewonnen zo werd ze met de B1 twee keer kampioen van de Super B. Julie is een speelster met een hart voor de club, zo kon ze stappen maken naar grotere clubs maar bleef ze bij Huizen omdat ze dankbaar was voor de kansen die ze kreeg.

Waar Julie in haar jongere jaren nog een aanvallende rol op het veld had is ze nu al geruime tijd verdediger. Ze kan nog steeds uit de voeten op het middenveld maar speelt het liefst centraal achterin. Ze beschikt over een goede pass met verschillende technieken en heeft een goed overzicht waardoor ze een fantastische spelverdeler is. Julie is fysiek sterk en is snel, kwaliteiten die in Amerika zeer belangrijk zijn. Verder is ze een echte leider op het veld en beschikt ze over een top mentaliteit waardoor ze altijd tot het uiterste gaat.

University at Albany kende vorig jaar al een goed seizoen met het kampioenschap in de conference, maar wil dit aankomend seizoen weer verbeteren. Met een top speelster als Julie gaan ze proberen ook in het nationaal kampioenschap hoge ogen te gooien. Met wedstrijden tegen teams als Maine en Umass Lowell gaat ze in ieder geval leuke wedstrijden tegemoet. Onder de ervaren coach Phil Sykes, die in zijn 15 jaar 6 keer de conference won met Albany, gaat Julie mooie wedstrijden spelen.

Wij wensen Julie veel succes met zowel haar studie en het hockey op de University at Albany. Wij blijven haar op de voet volgen en brengen jullie de laatste nieuwtjes over het avontuur van Julie. Wil jij net als Julie en onze andere talenten Nederland verlaten en een geweldige tijd beleven in Amerika? Sign up NOW!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.