Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jordi Pasveer laat Leeuwarden achter zich voor North Carolina

Jordi Pasveer laat Leeuwarden achter zich voor North Carolina

De 18-jarige verdediger laat Friesland achter zich voor een avontuur in Amerika. Hier gaat hij topvoetbal combineren met een mooie studie aan Chowan University waar hij samen gaat spelen met Joury den Boogert. De verdediger gaat de strijd aan in de CIAA om kampioen van de Conference te worden.

 

Jordi is zijn voetbalcarrière begonnen bij Blauw Wit ’34 waar hij tot zijn vijftiende speelde. Hiervoor heeft hij in alle selectie elftallen van de club gespeeld waarbij zijn talent opviel. Sc Heereveen pikte Jordi op waar hij een jaar heeft gespeeld. Na dit jaar mocht hij helaas niet verder maar in dit jaar is hij niet alleen een betere voetballer geworden ook heeft hij geleerd hoe het is om te leven als topsporter. Na zijn avontuur bij Sc Heereveen volgde een stageperiode bij Sc Cambuur waarna hij terugkeerde bij zijn oude club. Hier behaalde hij in zijn eerste seizoen terug meteen promotie naar de 4e divisie.

 

Jordi is van nature een echte verdediger die het liefst op centraal speelt. Wanneer hij aan de bal is kan hij goed de rust bewaren maar hij kan ook hard zijn wanneer het nodig is. Hij is niet bang om een overtreding te maken om zo zijn team weer wakker te maken en trekt vaak de spreekwoordelijke kar. Tot de voetballende oplossing komen zit bij Jordi in zijn aard maar ook heeft hij een goede lange bal in de voeten. Strijd leveren zowel in aanvallend als verdedigend opzicht is waar Jordi zich in onderscheid, iets waar Chowan van gaat genieten.

 

De Chowan University Hawks blijven zich versterken door na Joury den Boogert ook Jordi Pasveer binnen te halen. Met Jordi (rechts) achterin en Joury op de flanken instaat er een mooie Nederlandse enclave bij Chowan. Een Nederlandse tandem goed voor spectakel. Ook Jordi gaat genieten, van top faciliteiten en een mooie campus.

=

Wij wensen Jordi veel succes en plezier bij Chowan University met zowel zijn studie als het voetballen. Wij blijven de stappen van Jordi volgen en brengen jullie de laatste nieuwtjes. Wil jij net als onze talenten een andere richting op gaan en het Amerikaans avontuur met ons aangaan? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.