Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Demi van Stappershoef gaat haar droom achterna in Texas!

Het is rond! Vleugelverdedigster Demi van Stappershoef verruilt het rood-wit-blauw van SV Venray voor het geel-zwart van het women’s soccer team van Tyler Junior College in East Texas. Hier zal ze haar droom achterna gaan en haar studie gaan combineren met topvoetbal.

 

Demi begon met voetbal op 5-jarige leeftijd bij SV Oostrum waar ze tot haar 13ealtijd tussen de jongens heeft gespeeld en alle hoogste teams af ging. Na mooie jaren bij Oostrum vertrok ze naar SV Venray en maakte ze op haar 14eal haar debuut in het eerste vrouwen team waar ze tot het heden nog speelt, ondanks interesse van topclub Borussia Mönchengladbach. Momenteel speelt ze samen met haar team in de nacompetitie voor promotie naar de topklasse.

 


Met haar goede speloverzicht en uitstekende techniek kan ze niet alleen goed als vleugelverdedigster uit de voeten, maar ook als rechter- of linkermiddenveldster. Ze heeft een groot doorzettingsvermogen en zal altijd alles doen om als winnaar van het veld te stappen. Demi is daardoor een echte meerwaarde voor je team die je er graag bij wilt hebben.

 

 

In Texas is coach Corey Rose erin geslaagd om de 19-jarige Demi in zijn team te krijgen. Tyler Junior College behoort tot één van de beste Junior colleges uit Amerika en deed ook afgelopen jaar weer mee om de landstitel. Helaas liepen ze deze in de finale mis en zijn ze uit op revanche. Met Demi aan boord zetten ze hiermee al een stap in de goede richting.

Komende zomer vertrekt ze naar Tyler, Texas en wordt ze een echte ‘Apache’. Samen met teamgenoten uit onder andere Duitsland, Venezuela, Spanje en natuurlijk Amerika gaat ze haar droom achterna in de VS. Demi, wij wensen jou heel veel succes op sportief en academisch gebied! Wil jij net als Demi je droom achterna gaan? Schrijf je in!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.