Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Sietske Drijvers is uitgeroepen tot speelster van de week!

Softbalster Sietske Drijvers is deze week uitgeroepen tot FCSAA Speelster van de Week! Voor de eerste keer in haar Buccaneer-carrière is de Florida South Western backstop uitgeroepen tot FCSAA Speler van de Week, zo werd dinsdag bekendgemaakt door de staat.

Drijvers sloeg vorige week zelfs .500 in zes wedstrijden van de Buccaneer, sloeg drie homeruns, een paar driehonkslagen en sloeg er 11 binnen. Ze begon haar week met een 3-5 score met twee driehonkslagen en drie binnengeslagen punten in een doubleheader sweep tegen State College of Florida op dinsdag. Donderdag tegen #6 Central Florida sloeg ze runs binnen in beide einden van de doubleheader en sloeg een solo homerun in game één om het scoren voor de Bucs op gang te brengen.

Zaterdag bereikte ze veilig het honk in twee van de vier slagbeurten in game één tegen Santa Fe voordat ze werd verplaatst naar een onbekende plek in de lead off spot voor game twee van de doubleheader. Alles wat ze deed was een perfecte 3-3 met twee homeruns en een carrièrehoogte van zes RBI’s (Run batted in) om de Bucs naar een sweep tegen de Saints te leiden.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.