Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Showcase Soccer – 6th January 2018

Showcase Soccer – 6th January 2018

Droom jij ervan om te voetballen en studeren in NY, LA of Florida? Ben jij op zoek naar een ‘Life Changing Experience’ in 2018? Speel jezelf in de kijker tijdens onze jaarlijkse KingsTalent Soccer Showcase!

 

 

 

Op 6 januari 2018 is het eindelijk weer zover! De derde KingsTalent showcase in Gemert op Sportpark Molenbroek bij VV Gemert. De showcase biedt talenten de uitgelezen mogelijkheid om zich in de kijker te spelen bij de aanwezige Amerikaanse college coaches. Jaarlijks wordt dit evenement door diverse Amerikaanse universiteiten verspreid over de hele VS bezocht. Voor alle ambitieuze talenten is dit dè mogelijkheid om hun talenten en doorzettingsvermogen aan Amerikaanse coaches te laten zien.
Alleen vooraf geselecteerde talenten kunnen deelnemen aan de showcase.

Bekijk hier de aftermovie van afgelopen jaar.

 

 

Op 6 januari start de dag met een trainingssessie in de ochtend, waarbij de nadruk ligt op het technische aspect van het spel. In de middag worden er wedstrijden gespeeld in verschillende teams onder begeleiding van Nederlandse veldtrainers. Na de wedstrijden is er de gelegenheid voor geïnteresseerde coaches om kennis te maken met de talenten en ouders.

Wil je bij de showcase aanwezig zijn meld je dan eerst hier aan of stuur een mailtje naar info@kingstalent.com. Meer informatie volgt spoedig!

Zaterdag 6 januari 2018, Save the Date!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.