Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Seb Kops gaat keepen bij Jefferson College

Seb Kops gaat keepen bij Jefferson College

Seb begon van jongs af aan al met voetballen bij zijn lokale club De Foresters. De 19-jarige keeper begon eerst als centrale verdediger maar ging naar een paar jaar het doelverdediger .

Seb keept in de onder 18 en onder 23 van de club uit Heiloo. Deze teams spelen op het 5e en 3e hoogste niveau van Nederland. Toen Seb 18 jaar oud was maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van De Foresters. De keeper beschikt over een goede traptechniek en heeft een goede uitworp. Daarnaast is hij ook nog een tweebenig en 1,97 meter lang. De ideale aspecten om een goede keeper te zijn dus.

In Amerika gaat Seb keepen bij Jefferson College. Hier zal Seb de 12e nationaliteit zijn binnen de selectie waarin hij met onder andere Japanners, Nieuw-Zeelanders en Brazilianen zal gaan spelen. Helaas heeft het team een niet al te best seizoen achter de rug waar ze veel doelpunten tegen incasseerde. Voor Seb dus de taak om hier verandering in te brengen.

Vrienden en familie zouden Seb omschrijven als een zorgzaam en sociaal persoon. Zelf vindt hij het fijn om tijd door te brengen met zijn vrienden en familie. Daarnaast werkt Seb in een verpleeghuis voor ouderen en dat vindt hij superleuk om te doen.

Seb kijkt ernaar uit om aan zijn reis in Amerika te beginnen. Wij wensen hem hier veel plezier bij en blijven hem van begin tot eind volgen met dit avontuur.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.