Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sander Korte tekent bij goedlopend Southeast Community College

Sander Korte tekent bij goedlopend Southeast Community College

Southeast Community College weet Sander binnen te halen en tekent hem als student-athlete.

De Flevoboys is de eerste club waar Sander zijn voetbalcarrière start. Hier begint hij met voetballen op zijn zevende en speelt hier altijd in de hoogste jeugdteams op het een na hoogste amateur level in Nederland. Wanneer Sander in de u15 speelt worden zijn prestaties beloond met de aanvoerdersband. Op zijn 18e mag Sander de stap maken om met oudere teamgenoten in de u19 te spelen. Met dit team speelt hij op het 4e niveau in Nederland. In zijn eerste seizoen in de u19 wordt hij meteen top scorer bij Flevoboys met 8 goals. In seizoen 2021-2022 maakt Sander de stap naar het u23 team op 20 jarige leeftijd.

Vrienden en teamgenoten omschrijven Sander als iemand die veel om anderen geeft. Daarnaast is hij een avontuurlijke jongeman die graag het beste uit zijn leven wil halen. Hij wil graag belangrijk zijn voor het team met het scoren van doelpunten en assists. Hij toont een uitstekende werkethiek en geeft zich altijd 100% in trainingen en wedstrijden. Hij heeft een competitieve instelling en wil altijd winnen.

Sander kan op iedere plek voorin uit de voeten maar het beste speelt hij op de rechterkant. Hij onderscheid zichzelf met zijn snelheid en acceleratie. Ook zijn techniek en dribbel skills zijn naar behoren en Sander houdt ervan om zijn tegenstander in een   1 v 1 situatie uit te spelen.

Het men’s soccer team van Southeast CC gaat door waar ze gebleven waren. Ook afgelopen seizoen hebben ze drie spelers geleverd voor het All Conference team. Dit bewijst maar weer het talent dat in dit team zit. Afgelopen seizoen hebben de spelers 11 wedstrijden gewonnen en daarmee de 11e plek van de conference behaald. Op de school zitten bijna 10 duizend studenten en ligt op ongeveer 15 minuten rijden van de stad Lincoln vandaan.

Team KingsTalent wenst Sander veel plezier en succes met dit avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.