Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sam Honsdrecht vertrekt naar Baker University!

Sam Honsdrecht vertrekt naar Baker University!

Baker University versterkt zich met de achttienjarige Sam Honsdrecht! Hij zal het men’s soccer team van de Baker Wildcats gaan versterken en uit gaan komen in de Heart of America Athletic Conference.

 

De middenvelder sluit zich binnenkort aan bij zijn nieuwe team, de Baker Wildcats. De Baker Wildcats hebben een redelijk seizoen achter de rug, waarbij de vierde plek werd gehaald. Met 7 overwinningen, 1 verloren wedstrijd en 3 gelijkspellen wisten ze net buiten de top 3 positie te eindigen. Met een eindnotering achter scholen als Central Methodist, William Penn en Grand View zullen de Wildcats volgend seizoen mee willen draaien voor een top 3 eindnotering. Wij hopen dat Sam veel doelpunten mag maken voor de Wildcats om zo hoger te eindigen dan het afgelopen seizoen.

Sam maakte al op vijfjarige leeftijd zijn intrede in de voetbalwereld. Bij AFC Amsterdam begon zijn carrière, een club die bekend staat als één van de beste, al dan niet de beste, amateur jeugdopleidingen van het land en is één van de grootste en meest prestigieuze club van Nederland. Zijn avontuur bij deze mooie club duurde voort, want 2 jaar later toonde het grote Ajax Amsterdam interesse in Sam, waar hij tot grote teleurstelling niet werd geselecteerd voor de Ajax academy. Maar Sam gaf niet op en vervolgde zijn avontuur bij AFC. Bij AFC Amsterdam kwam hij uit in de hoogste nationale divisie van Nederland en in seizoen 2018-2019 kwam hij in de eerste Divisie uit tegen jeugdteams van profclubs!

 

Sam kan op alle plekken op het middenveld uit de voeten, maar Sam komt het best tot zijn recht als box-to-box centrale middenvelder. De tweebenige middenvelder met een uitstekende trap is een echte spelmaker en is sterk in de lucht en hoopt met deze kwaliteiten indruk te maken op de Amerikanen.

Wij kijken enorm uit naar wat Sam gaat bereiken met zijn nieuwe team en blijven hem op de voet volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.