Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

SAC All Conference – Bram Kaarsgaren

Bram Kaarsgaren is meer dan terecht in het First Team All Conference van de SAC gekomen. De boomlange keeper uit Brabant heeft heel het jaar door goed gekeept voor de Carson-Newman Eagles. 

Van de 16 gespeelde wedstrijden, begon er 15 in de basis onder coach Stephen Lyons. Er werd veelal gewonnen, soms ook met ruime cijfers. Dat niet alleen, want Bram hield ook heel wat wedstrijden zijn doel schoon! Met ruim 71 saves over het hele seizoen, laat duidelijk zien dat Bram wel degelijk kan keepen. Het is dan ook niet vreemd dat Bram in het eerste team van de Conference zit.

Een van zijn beste wedstrijden, keepte hij tegen Queens. De Eagles maakte pas laat in de wedstrijd de 2-1, maar zonder Bram onder de lat zouden zij waarschijnlijk kansloos verliezen. Met maar liefst 10 saves in een wedstrijd hield hij zijn team op de been en wisten zij de drie punten mee naar huis te nemen.

Helaas zit het seizoen er al op voor Carson-Newman, er werd in de play-offs niet gewonnen van Coker.
Zelf kan Bram terugkijken op een zeer goed seizoen waar hij ook zeer trots op mag zijn! Wij zijn dat uiteraard ook!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.