Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

SAC All Conference – Angelo Leendertse

De aanvallende middenvelder, die een verleden bij Feyenoord en Sparta Rotterdam heeft, bemachtigde deze week de SAC All Conference Award. Mede door zijn contributie aan goals en het goede veldspel, wist hij zich met deze Award te onderscheiden. 

Angelo begon met zijn team USAO dramatisch aan de Conference… De eerste drie partijen werden nagenoeg kansloos verloren. Na deze reeks, werd er een zeer overtuigende reeks neergezet! Het team kreeg in de resterende Conference wedstrijden slechts één goal tegen, daar tegenover stonden 21 goals voor de ‘Drovers’! Uiteindelijk klommen ze vanaf onderaan naar de derde plek, wat recht geeft op een plek in de play-offs.

In de play-offs spelen de Drovers tegen Panhandle State University. Tegen deze tegenstander speelden zij al een keer eerder. In de Conference was de tegenstander al eens te sterk. USAO kon de achterstand in de Conference niet meer omzetten in een gelijkspel: 2-3 in het voordeel voor Panhandle State University.
Daar valt voor de mannen van coach Jimmy Hampton nog een appeltje mee te schillen… Sterker nog, er werd met 2-1 gewonnen in Overtime! Dus zij zullen dinsdag aantreden tegen Mid America Christian voor de SAC Tournament titel.

Gefeliciteerd met je Award en nog succes in de finale, Angelo!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.