Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ruby van den Sigtenhorst wordt een Golden Bear!

Ruby van den Sigtenhorst wordt een Golden Bear!

Ruby van den Sigtenhorst gaat studeren en hockeyen bij Kutztown University, Amerika en wordt vanaf de zomer van 2022 een Golden Bear.

Ruby van den Sigtenhorst begon op zes jarige leeftijd met hockeyen bij SMHC Magnus, de centrale middenvelder speelde daar tot haar twaalfde waarna ze het hogerop zocht bij HV De Terriërs. Met een fluwele techniek en haar leiderschap valt ze op en was ze op 19-jarige leeftijd dan ook een vaste waarde in het eerste damesteam van HV De Terriërs. Inmiddels speelt ze bij MHC Mep.

Vrienden, familie en teamgenoten beschrijven Ruby als een betrouwbare jonge vrouw die zich heel gemakkelijk aan nieuwe situaties kan aanpassen. Ruby houdt van reizen en het ervaren van verschillende culturen. Ruby is een vrouw die energiek is, gedisciplineerd, en zeer ambitieus op en naast het veld. Op het veld beschrijven haar teamgenoten Ruby als iemand die ervoor zorgt dat ze hard werkt elke keer dat ze op het veld stapt. Ze is zeer competitief, hardwerkend en gedreven, ze is niet iemand die snel opgeeft.

Kutztown University komt uit in de Pennsylvania State Athletic Conference, een sterke conference waarin Ruby het met de Kutztown Golden Bears op zal nemen tegen scholen als West Chester University, waar Valerie van Kuijck in het team zit, en East Stroudsburg University. Bij de laatst genoemde school zitten welgeteld 5(!) KingsTalent atleten. Dat zijn dus mooie wedstrijden voor Ruby in het vooruitzicht! Met gedrevenheid en zelfvertrouwen in haar spel zal Ruby een bijdrage gaan leveren aan het team van coach Marci Scheuing.

Ruby wij wensen jou veel succes met de volgende stap in je hockey carrière.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.