Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Rozemarijn van Keulen gaat naar Quinnipiac University!

Rozemarijn van Keulen gaat naar Quinnipiac University!

Rozemarijn laat Nederland achter zich en gaat de stap naar het buitenland maken. Ze gaat spelen voor Quinnipiac University in Amerika!

Rozemarijn begon met hockey toen ze 6 jaar was bij de Gooische Hockey Club. Ze speelde gedurende haar tijd bij de club ieder jaar in het hoogste jeugdteam van haar leeftijd. In het seizoen 2021-2022 was ze aanvoerde van de O14 en plaatste ze zich met haar team voor het Nationaal kampioenschap waar ze een knappe vijfde plaats behaalde.

De 16-jarige hockeyster speelt het liefst haar wedstrijden vanaf de linksvoor positie, maar ze kan ook op het middenveld uit de voeten. Haar forehand en backhand zijn een ijzersterk punt van haar en de kalmte die ze heeft tijdens de wedstrijd en in scoringspositie is om over naar huis te schrijven. Ze heeft ook een erg goede pass in huis en dat laat ze dan ook zien met veel assists tijdens de voorgaande seizoenen. Zo was ze bij 16 goals betrokken in 23 wedstrijden.

Vrienden omschrijven Rozemarijn als een sociaal, energiek en vrolijke meid. Ze is een heel aardig persoon en zorgt goed voor de mensen om haar heen. In het begin is ze vaak wat verlegen, maar ze stelt zich al snel open op om nieuwe mensen te leren kennen. Op het veld is ze een echte teamspeler die alles doet om te winnen. Teamgenoten omschrijven haar als een betrouwbaar, prettig en beleefd persoon. Je kan met haar lachen maar als het moet ook serieuze gesprekken voeren. Ze zal altijd alles geven tijdens trainingen en wedstrijden om het maximale resultaat eruit te halen.

In het voorjaar van 2025 zal ze gaan spelen voor Quinnipiac University. Het team heeft afgelopen seizoen geen beste indruk gemaakt in de competitie. Het begon sterk aan het seizoen met een aantal overwinningen maar dit werd helaas niet volgehouden. De laatste vier wedstrijden van het seizoen gingen verloren waardoor het overal record eindigde op 6 overwinningen en 11 verliespartijen. We denken dat Rozemarijn een serieuze versterking in de aanval is waardoor er meer wedstrijden gewonnen zullen worden in de komende seizoenen.

Wij wensen Rozemarijn veel succes en horen graag mooie verhalen van haar prestaties in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.