Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Rosanna Kasemier vertrekt naar Kansas

Rosanna Kasemier gaat dit jaar de overstap maken naar de Verenigde Staten. Hier gaat ze sporten en studeren aan de Kansas City Community College.

Rosanna is van jongs af aan al een sportief type. Voordat ze begon met voetbal, beoefende ze een aantal andere sporten. Onder andere tennis, karate en Jiu-Jitsu. Uiteindelijk is Rosanna dus gaan voetballen en dat was zeker geen verkeerde keuze.

Afgelopen seizoen speelde Rosanna in de onder-19 van SV Hoofddorp. In haar eerste seizoen bij de club werd ze kampioen en bekroonde ze een aantal van haar goede prestaties met de titel ‘Player of the Match’. SV Hoofddorp is afgelopen seizoen gepromoveerd, waardoor Rosanna en haar teamgenoten nu uitkomen in de 1e klasse. In de eerste 6 wedstrijden van dit seizoen was ze al goed voor 4 goals en 2 assists. Nu gaat Rosanna dit mooie niveau verruilen voor een Amerikaans avontuur.

Rosanna gaat spelen voor de Kansas Blue Devils. Zij beschikken over een van de beste velden van de regio. Dit vinden ook andere teams zoals Mid-America Nazarene. Rosanna krijgt dus goede mogelijkheden om zichzelf te gaan ontwikkelen.

Rosanna zal samen met haar nieuwe team uitkomen in de Kansas Jayhawk Conference, de KJCCC. de ploeg van Shawn Uhlenhake mikt ook aankomend seizoen weer op de titel. Tevens staan de Blue Devils op nummer 17 van de NJCAA Division 1 Women Soccer Rankings, waarmee de ploeg dus ook behoort tot de kandidaten voor de nationale titel. Ook Julïet Uni met Eastern Florida State College en Samantha Hulstaert en Tami Groenendijk met Tyler Junior College zullen aankomend seizoen mikken op de eindzege in het nationale toernooi, waardoor de kans groot is dat deze dames elkaar gaan tegenkomen op het veld aankomend seizoen.

De Blue Devils hebben afgelopen seizoen mooie resultaten geboekt. Namelijk 9 van de 12 wedstrijden werden gewonnen in de Conference. En zelfs 13 van de 17 gespeelde wedstrijden werden winnend afgesloten. Dit geeft aan dat Rosanna in een goed team terecht komt en het met haar kwaliteit alleen maar zal versterken.

 

Wij wensen Rosanna heel veel succes en plezier tijdens haar tijd in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.