Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Roos van Zwol gaat hockeyen bij Stonehill College

Roos van Zwol gaat hockeyen bij Stonehill College

Roos begon vanaf haar vijfde met hockeyen bij MHC De Warande. Daar won ze in de onder 14 het nationaal kampioenschap in de hoogste regionale competitie. Destijds was ze ook aanvoerder van dit team een geweldige prestatie dus.

Na deze successen werd Roos geselecteerd voor het nationale talenten district van Zuid-Nederland. Vervolgens won ze met de onder 16 van MHC De Warande in de op een na hoogste Nederlandse competitie. Nu speelt Roos op het een na hoogste niveau in Nederland. In Amerika zal Roos gaan hockeyen voor Stonehill College. Op dit moment verkeerd het fieldhockey team in een niet al te beste vorm en krijgen ze vooral erg veel doelpunten tegen. Hopelijk kan het goede inzicht van Roos helpen om het team beter weg te zetten en minder doelpunten tegen te krijgen. Verder beschikt ze over een goede strakke pass, raakt ze de bal zelden kwijt en is ze sterk in de duels. Iets wat haar toekomstige ploeg allemaal goed kan gebruiken.

Vrienden en familie zouden Roos beschrijven als een sociaal, gedisciplineerd en loyaal persoon. Ze werkt hard op het veld en is altijd zeer betrokken. Daarnaast is ze ook erg zelfstandig en blijft zich zowel op als buiten het veld verbeteren.

Wij wensen Roos veel succes met deze stap naar Amerika en blijven haar op de voet volgen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.