Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Ronald Waterreus spreker op Farewell Party

Ronald Waterreus spreker op Farewell Party

Op zaterdag 8 juni organiseert KingsTalent haar eerste Farewell Party voor alle talenten die deze zomer naar de VS vertrekken. Het belooft een waar spektakel te worden met zeer interessante sprekers, talenten en ouders! Op dit moment leggen we de laatste hand aan de voorbereiding van deze dag.

 

 

KingsTalent is erg trots te melden dat Ronald Waterreus de eerste spreker is op onze Farewell Party op zaterdag 8 juni. Ronald Waterreus verdedigde jarenlang het doel van PSV Eindhoven voordat hij het avontuur aanging bij oa Manchester City, Glasgow Rangers en New York Red Bulls. Daarnaast verdedigde hij 7 maal het doel van Oranje. Op dit moment is hij veelal op tv te zien als analist bij diverse voetbaltalkshows. Daarnaast is hij eigenaar van zijn eigen keepershandschoenenmerk RWLK.

 

 

Ronald zal tijdens zijn Q&A spreken over oa zijn carrière, zijn avonturen in het buitenland en natuurlijk zijn ervaring wonen en leven in New York.

 

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.