Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Rojvan Karaer verlaat zijn jeugdclub SV Orion voor Embry-Riddle Aeronautical University in Arizona

Rojvan Karaer verlaat zijn jeugdclub SV Orion voor Embry-Riddle Aeronautical University in Arizona

Rojvan begon toen hij negen jaar oud was al met voetballen bij zijn lokale club SV Orion. Na dit seizoen zal hij de aanval van Embry-Riddle Aeronautical men’s soccer gaan versterken.

Rojvan kan uitblinken op verschillende posities voorin, maar hij komt het best tot zijn recht als rechtsbuiten. Dit komt mede dankzij de snelheid die hij heeft, zijn technische hoogstandjes en zijn goede dribbels. Mede dankzij deze dribbels is een van Rojvan’s sterkste kwaliteiten de een-op-een situatie. Bovendien voegt Rojvan’s creatieve flair en behendigheid op het veld een element van onvoorspelbaarheid toe aan zijn speelstijl, waardoor hij een geduchte tegenstander is voor elke verdediger. Naast zijn individuele vaardigheden bezit Rojvan een scherp oog voor precisie, wat blijkt uit zijn vermogen om zowel korte als lange passes feilloos te versturen. Gecombineerd met zijn uitzonderlijke snelheid groeit hij uit tot een complete speler die in staat is om het spel te dicteren en kansen te creëren voor zijn team.

Embry-Riddle Aeronautical University heeft twee hoofdcampussen een daarvan is Daytona Beach gelegen in Florida de andere in Prescott wat in Arizona ligt. Rojvan gaat spelen bij het men’s soccerteam van Embry-Riddle Aeronautical University. Het team speelde afgelopen seizoen 19 wedstrijden, daarvan verloor het maar een wedstrijd en wist het maar liefst twaalf wedstrijden te winnen. Helaas werden ze alleen net geen kampioen. Hopelijk kan Rojvan met al zijn talent hier verandering inbrengen en dit jaar de titel pakken.

Wij wensen Rojvan veel succes bij zijn nieuwe club in Arizona!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.