Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Roelf Eemsing nieuwste Nederlander bij Bethany Lutheran College!

Roelf Eemsing nieuwste Nederlander bij Bethany Lutheran College!

Bethany Lutheran College versterkt zich wederom met een Nederlander, deze keer met Roelf Eemsing! Hij sluit zich aan bij verschillende andere KingsTalent talenten.

 

De keeper sluit zich binnenkort aan bij zijn nieuwe team, Bethany Lutheran College. De Bethany Vikings hebben een goed seizoen achter de rug, met maar liefst 12 overwinningen, 6 verloren wedstrijden en één gelijkspel. Met 26 tegengoals uit 19 wedstrijden hebben ze een prima prestatie neergezet vorig seizoen, maar Roelf zou dit ongetwijfeld willen gaan verbeteren. Hij is niet de enige Nederlander in zijn nieuwe team, hij sluit zich namelijk aan bij Daan Huntjens, Thijs Oldenhof en Luuk Oosterbosch. Wij kijken enorm uit naar wat de Nederlanders voor prestaties neer kunnen zetten in The States, met de eerste wedstrijd gepland op 1 september 2020!

Roelf speelt al heel zijn voetbalcarrière bij SC Franeker en keept al vanaf een jonge leeftijd. Hij speelt op dit moment in de hoofdklasse en heeft altijd bij de selectieteams gezeten. De keeper van 1.86m is vooral erg sterk op de lijn, maar beschikt ook over vliegensvlugge reflexen en weet goed mee te voetballen. Verder heeft hij een goed bereik met zijn trap en worp en is hij niet bang om de leiding te nemen, hij was dan ook aanvoerder in het seizoen 2017/2018.

 

In de seizoenen 2017/2018 en 2018/2019 speelde Roelf maar liefst 39 wedstrijden. Inmiddels heeft Roelf al behoorlijk veel bereikt in zijn nog jonge voetbalcarrière. Zo is hij drie keer kampioen geworden, waarvan twee keer in de hoofdklasse en een keer in de eerste klasse! Wanneer Roelf geen kampioen werd eindigde hij vaak in de top drie, zo heeft hij eigenlijk altijd meegespeeld voor de titel.

Roelf speelt ook graag zaalvoetbal, daar heeft hij zijn reflexen goed kunnen ontwikkelen. Ook hier wist Roelf prestaties te leveren, hij klom in twee seizoenen van vierde klasse naar eerste klasse en wist in die tijd eenmaal kampioen te worden!

 

De nieuwe universiteit van Roelf biedt 60 majors, minors en andere educatieve programma’s aan. Verder beschikt de universiteit over fantastische faciliteiten zoals 3 atletische velden, twee gymnasiums, fitness ruimtes en nog veel meer! Ruim 70% van de studenten leeft op de campus die bestaat uit elf gebouwen, wat zorgt voor een geweldige sfeer onderling.

Wij kijken enorm uit naar wat Roelf gaat bereiken met zijn nieuwe team en blijven hem op de voet volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.