Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Robin Swagemakers vertrekt naar Amerika!

Robin Swagemakers vertrekt naar Amerika!

Robin pakt in de zomer zijn koffers om Nederland te verlaten en te gaan voetballen en studeren bij Neosho County Community College!

Robin begon met voetballen op 6-jarige leeftijd bij zijn lokale voetbalclub RKSV Halsteren. Altijd spelende in de hoogste jeugdteams van RKSV Halsteren, uitkomend op de hoogste nationale jeugdniveaus in Nederland. Hier liep hij als aanvoerder over het veld.Op 13-jarige leeftijd werd Robin gescout door RBC Roosendaal en aangenomen in de academie. Hij begon te spelen voor het onder 14 team, uitkomend op het 2e hoogste nationale niveau. Met het onder 15 team werd hij kampioen. Ook speelde verschillende (inter)nationale toernooien op hoog niveau tegen professionele jeugdacademieteams.

In het seizoen 2021-2022 werd hij geselecteerd en startend speler voor RBC Roosendaal onder 23, uitkomend op nationaal onder 23 niveau in Nederland. Ook hier wist hij de aanvoerdersband te bemachtigen. Dit seizoen maakte zijn debuut voor het 1e seniorenteam van RBC Roosendaal, uitkomend in de hoogste regionale seniorencompetitie van Nederland.

 Vrienden en teamgenoten omschrijven Robin als een vrolijk, gedreven, vriendelijk en sociaal persoon. Zowel op het veld als in de klas is hij doelgericht en geeft hij 100% om zijn doelen te bereiken. Robin hecht veel waarde aan discipline en is extreem competitief, wat te zien is aan zijn spel- en trainingsmentaliteit. Robin is een veelzijdige middenvelder die het best speelt als verdedigende middenvelder.

Robin zal Neosho County Community College versterken. Dit seizoen behaalden ze 10 overwinningen, maar leden ze helaas 5 nederlagen. Met de toevoeging van deze defensieve middenvelder kunnen ze verwachten vaker als winnend team van het veld te stappen.

Wij wensen Robin super veel plezier en succes bij Neosho County Community College!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.