Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Recap 8-14 maart

Ook deze week zijn er weer een heleboel wedstrijden gespeeld door onze talenten in Amerika. Wij pakken er een paar resultaten uit en blikken terug op afgelopen week.

Lisa Schot en Annebel Brandts wederom belangrijk
De wedstrijd tussen Cardinal Stritch en Trinity International University eindigde in maar liefst 7-0 voor Cardinal.
Lisa en Annebel waren beide bij doelpunten betrokken door hun assists. Lisa gaf er één en Annebel bereikte twee keer een doeltreffende teamgenoot.
De laatste vier wedstrijden tussen deze twee ploegen werden gewonnen door Cardinal Stritch.

Shawnee State twee keer gedragen door Nederlanders
Het eerste duel van Shawnee State werd op dinsdag 9 maart, Martin Methodist was toen de tegenstander. Shawnee won deze wedstrijd met 1-0. Thomas gaf deze wedstrijd de assist op teamgenoot Joao Toledo.
Het tweede duel van Shawnee deze week werd gespeeld op donderdag 11 maart. Dit keer was West Virginia Intsitute of Technology de tegenstander. Deze wedstrijd eindigde in 2-2. Het stond lang 2-1 voor West Virginia, maar Kevin de Lange scoorde in de 85e minuut en zette zijn doelpuntentotaal dit seizoen op 7.

Bianca Troost multi-inzetbaar tijdens wedstrijd tegen St. Edwards
Het duel tussen Angelo State en St. Edwards eindigde in 3-0 voor het team van Bianca Troost. Tijdens de rust stond het al 2-0 voor Angelo State. De 2-0 werd gescoord door Bianca, die na de rust niet meer als veldspeler het veld opkwam, maar als keeper. Ze wist haar doel ook nog eens schoon te houden en maakte hiervoor 4 reddingen. Ze bewijst haar waarde dus op verschillende manieren voor Angelo State.

Bryan Iliohan alweer trefzeker voor California Baptist
Deze week nam California Baptist het op tegen Dixie State. Deze wedstrijd werd met 5-0 gewonnen. Hiermee wordt hun ongeslagen reeks voortgezet. Tijdens het duel met Dixie State schoot Bryan alweer zijn vierde goal van dit seizoen binnen. Met zijn vier doelpunten is Bryan topscorer van de ‘Lancers’.
Op vrijdag 19 maart komen Bryan en California Baptist weer in actie. Grand Canyon is dan de tegenstander.

Floris vd Bruggen houdt clean sheet tegen Coker
Floris heeft samen met zijn teamgenoten van Wingate de nul gehouden in het duel met Coker. De wedstrijd eindigde in 3-0. Floris begon dit duel in de basis.
Wingate heeft nu twee Conference wedstrijden gespeeld. En nadat de eerste wedstrijd in een 2-2 gelijkspel eindigde was het resultaat tegen Coker de eerste overwinning in de Conference dit seizoen.

Myrthe Schuilenburg versus Imogen Turner, Machelt Boogers en Bente Steenhorst
Op 12 maart stond het duel tussen Temple en Monmouth op het programma. Voor ons betekende dat Myrthe Schuilenburg tegen Imogen Turner, Machelt Boogers en Bente Steenhorst. Het duel eindigde in 2-1 voor Temple.
Temple kwam op 14 maart opnieuw in actie tegen Drexel University. Hieronder lees je daar meer over.

Myrthe Schuilenburg versus Amber Brouwer, Isabel Jacobs en Puck Thewessen
Op 14 maart speelde Temple en Drexel tegen elkaar. Het duel eindigde in 1-0 voor Temple, waardoor Myrthe Schuilenburg deze week 2 wedstrijden wist te winnen met Temple. Myrthe en Isabel begonnen dit duel in de basis van hun ploeg.

Maura Verleg belangrijk tegen Penn State
Deze week speelde Maryland van Maura Verleg twee wedstrijden tegen Penn State. Hoewel het eerste duel nog met 3-0 verloren ging wisten Maura en haar teamgenoten in het tweede duel met 3-2 te winnen
Maura was in dit duel nog belangrijk met een assist. Het hockeyteam van Penn State is een van de betere van het land. Wat dit dus een ontzettend knappe prestatie maakt voor Maura en haar team.

Britt Kabo lekker op dreef
Britt Kabo was in het duel van Coker tegen Mount Olive belangrijk. Ze scoorde maar liefst twee keer en gaf ook nog eens één assist in de met 4-1 gewonnen wedstrijd. Britt scoorde haar eerste doelpunten en gaf haar eerste assist dit seizoen.

Wessel Speel houdt clean-sheet tegen Drexel
Deze week speelde Hofstra van Wessel Speel tegen Drexel University. Hofstra won het duel met 3-0. Wessel keepte de volle 90 minuten en hield daarin de nul. Wel moest hij nog even 4 reddingen verrichtten om tot dit resultaat te komen.

Jens Keemers bewijst waarde tegen Oklahoma City
Jens Keemers speelde met John Brown University deze week tegen Oklahoma City. Het duel werd met 3-1 gewonnen en Jens verrichtte een flink aantal reddingen, namelijk 11 stuks. Jens bewees hiermee wederom zijn waarde als eerste keeper.

Max Jasper met Hattrick
Olivet Nazarene tegen Roosevelt University eindigde in 5-2. Max Jasper nam zijn ploeg bij de hand en wist maar liefst 3 keer te scoren. Hiermee bezorgde hij de winst voor Olivet Nazarene.
Van de laatste vijf onderlinge wedstrijden, won Olivet Nazarene er drie. Overall staat het 8-3 in het voordeel van het team van Max.

Charlotte Vaanhold opnieuw trefzeker voor Liberty
Deze week speelde Liberty een wedstrijd tegen UConn. Het duel eindigde in 4-0. Een van de doelpuntenmakers was Charlotte Vaanhold. Charlotte scoorde de 4e goal namens Liberty.
Dit doelpunt was alweer de 5e voor Charlotte dit seizoen. Hiermee staat ze tweede op de topscorerslijst van haar team.

Rosalie Post ook trefzeker deze week
Deze week speelde het team van Rosalie, New Hampshire, de wedstrijd tegen North Eastern. Het duel eindigde in 3-0. Rosalie scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd uit een penalty. Dit was voor haar het eerste doelpunt dit seizoen.

Julie Rodijk belangrijk voor University at Albany
Ook Julie Rodijk was trefzeker deze week. Haar team, U Albany, won deze week van Fairfield. De wedstrijd eindigde in 2-0. Julie gooide met haar treffer de wedstrijd in het slot. Het was de tweede en laatste goal van de dag.

Doelpunt voor Britt Tönis deze week
Britt scoorde in de wedstrijd van Lindsey Wilson tegen Freed-Hardeman. Zij was verantwoordelijk voor de tweede goal van Lindsey Wilson. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 3-0 in het voordeel van Britt en haar teamgenoten.

Onze talenten vallen op tijdens onderling duel
Deze week stonden de jongens van Shawnee State tegenover de jongens van Life University. Het was een duel waarin onze talenten de overhand namen. Bart Kooistra wist weer te scoren voor Life en bewees daarmee opnieuw zijn waarde.
Kevin de Lange stond in de spotlights tijdens de wedstrijd, hij scoorde een hattrick dit duel. Waarmee Kevins totale doelpunten aantal dit seizoen wordt dus weer met 3 bijgeschreven.
Kevin kwam tot scoren op aangeven van zowel Thierry vd Bergh als Thomas de Graauw. Waardoor deze jongens ook hun bijdrage hadden in deze overwinning.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.