Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Recap 29 maart – 4 april

Afgelopen week zijn er weer veel wedstrijden gespeeld door onze talenten in Amerika. Wij pakken er weer een aantal hoogtepunten uit. Doelpunten, assists, clean sheets, overwinningen en onderlinge duels komen aan bod tijdens onze wekelijkse recap.

Salvador Rang trefzeker voor Mercyhurst
Deze week speelde Mercyhurst het duel tegen Penn State Behrend. Salvador Rang begon in de basis tijdens deze wedstrijd. Salvador was verantwoordelijk voor de 1-0. Hij hielp zijn team hiermee naar een 4-2 overwinning.

Mike en Max blinken uit
Olivet Nazarene speelde deze week de wedstrijd tegen Trinity International. Mike Gianotta en Max Jasper begonnen allebei in de basis en droegen beide hun steentje bij.
Mike hield zijn team op de been door een aantal reddingen te verrichten, 8 namelijk. Met deze reddingen wist hij helaas niet zijn doel schoon te houden, maar hielp hij wel zijn team de 3 punten over de streep te trekken.

Dyon Dromers scoort eerste goal
Dyon Dromers speelde deze week een van zijn eerste wedstrijden met West Virginia tegen Western Michigan. Hierin begon Dyon in de basis en speelde een uitstekende wedstrijd, volgens zijn coach. Dyon scoorde zijn eerste goal voor West Virginia. Dyon was verantwoordelijk voor de 1-0 in de uiteindelijk met 3-1 gewonnen wedstrijd.

Wesley Illes aangever tegen Belmont Abbey
Chowan University, het team van Wesley Illes, speelde afgelopen week een wedstrijd tegen Belmont Abbey. Het duel werd uiteindelijk met 3-0 gewonnen door Chowan. Wesley gaf de assist op de 2-0 van teamgenoot Jay Whyatt.

Dames van Cardinal Stritch boeken monsterzege op St. Francis
Cardinal Stritch, het team van Lisa Schot en Annebel Brandts, speelde afgelopen week de wedstrijd tegen St. Francis. Lisa begon dit duel in de basis. Zij hielp haar team naar een 7-0 overwinning op St. Francis.

Jasper Schinkel scoort opnieuw voor Aquinas
Aquinas College speelde deze week tegen Rochester College. Jasper Schinkel scoorde opnieuw voor Aquinas. Hij was verantwoordelijk voor het laatste doelpunt van de wedstrijd, de 4-0. Dit was alweer het 4e doelpunt van Jasper dit seizoen.

Puk versus Berbel, Alissia en Mirthe
Afgelopen week stond de wedstrijd tussen Vermont en Umass Lowell op het programma. Voor ons: Puk Kwaspen tegen Berbel Rozema, Alissia de Vries en Mirthe Gans.
Alle dames kwamen dit duel in actie. Puk, Alissia en Mirthe begonnen in de basis, Berbel viel later het duel in.
Uiteindelijk kwamen de dames van Umass Lowell winnend uit de strijd. Het duel werd gewonnen met 2-1 door Berbel, Alissia en Mirthe.

Bram Kaarsgaren houdt vierde clean sheet oprij
De mannen van Carson Newman kwamen afgelopen week in actie tegen Mars Hill. Bram en Pim begonnen in de basis. Het duel werd met 3-0 gewonnen. Dit betekende voor Bram alweer zijn vierde clean sheet op rij en zijn zesde dit seizoen. Bram werd eerder deze week uitgeroepen tot SAC Defensive Player of the Week en bewees deze wedstrijd nog maar eens waarom hij deze titel meer dan verdiende.

Eline Schuur geeft assist tegen LIU
Wagner kwam deze week in actie tegen LIU. Eline Schuur startte dit duel en gaf een assist op de 1-0. Helaas verloren Eline en haar teamgenoten van Wagner de wedstrijd toch. Het werd uiteindelijk 2-1 in het voordeel van LIU.
Het was de eerste assist voor Eline dit seizoen.

Lisa Schot opnieuw trefzeker
Op 3 april speelde Cardinal Stritch de wedstrijd tegen Governors State. Het duel eindigde in maar liefst 6-0. Lisa begon in de basis en pakte haar doelpuntje mee in dit duel.

Charlotte Vaanhold versus Myrthe Schuilenburg
Liberty speelde deze week de wedstrijd tegen Temple. De fieldhockey teams stonden tegenover elkaar. Voor ons betekende dit Charlotte Vaanhold tegen Myrthe Schuilenbuyrg.
De teams speelde twee wedstrijden tegen elkaar. Het eerste duel eindigde in 4-2 in het voordeel van Liberty. Het tweede duel werd met 2-0 gewonnen, weer door Liberty. Charlotte Vaanhold gaf in het tweede duel een assist en had daarmee een bijdrage aan de tweede overwinning op Temple.

Max Jasper blinkt opnieuw uit
Mike Gianotta en Max Jasper begonnen allebei weer in de basis in de wedstrijd tegen St. Ambrose. Het duel werd met 5-2 gewonnen door Olivet Nazarene. Max scoorde één keer en gaf ook nog een assist.
Mike verrichtte deze wedstrijd nog 4 reddingen en had hiermee ook zijn aandeel in de overwinning.

Britt Kabo Conference Champion
Britt Kabo en de Coker Cobras zijn deze week Conference Champions geworden! Ze speelde de finale van de South Atlantic  Conference Carolinas Championships en kwamen als winnaar uit de strijd. Het duel werd na overtime gewonnen. De wedstrijd eindigde in 2-1 voor Coker. Britt scoorde beide doelpunten en werd daarmee matchwinner. Verder ontving ze na deze wedstrijd nog 3 awards die haar goede spel dit seizoen beloonde.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.