Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Recap 22-28 maart

Afgelopen week zijn er weer veel wedstrijden gespeeld door onze talenten in Amerika. Wij pakken er weer een aantal hoogtepunten uit. Doelpunten, assists, overwinningen en onderlinge duels komen aan bod tijdens onze wekelijkse recap.

Nathalie Merts belangrijk voor USAO
Op 24 maart speelde USAO de wedstrijd tegen Wayland Baptist University. Nathalie Merts was dit duel belangrijk. Nathalie begon dit duel in de basis en beloonde haar goede wedstrijd met een doelpunt.
USAO won de wedstrijd uiteindelijk met 4-2 van Wayland Baptist.

Afstandsgoal Britt Tönis bezorgt winst voor Lindsey Wilson College
Britt Tönis scoorde deze week het enige doelpunt in de wedstrijd van Lindsey Wilson College tegen Cumberland University. Britt nam in de 68e minuut een vrije trap van ruim 36 meter. Haar vrije trap vond echter geen teamgenoot, maar vloog er direct in.
Met dit doelpunt wist Lindsey Wilson College de drie punten over de streep te trekken.

Britt Kabo matchwinner tegen Limestone
Het field hockey team van Coker nam het deze week op tegen Limestone. Het duel werd met 1-0 gewonnen door Coker. Het enige doelpunt kwam van Britt Kabo, die daarmee de winst voor haar team binnenhaalde.

Mannen van Carson Newman winnen van Tusculum
Vrijdag 26 maart speelde de mannen van Carson Newman Soccer tegen Tusculum. Bram Kaarsgaren en Pim Janssens begonnen in de basis. Bram maakte 4 reddingen en hield daarmee zijn doel schoon.

Ilse Westera versus Charlotte Vaanhold
Old Dominion speelde afgelopen week tegen Liberty. Voor ons betekende dit vooral Ilse Westera tegen Charlotte Vaanhold. Er werden twee onderlinge duels gespeeld. De eerste vond plaats op 26 maart en de tweede op 27 maart.
Het eerste duel eindigde in 2-1 in het voordeel van Old Dominion. Een van de doelpuntenmakers was Ilse Westera, zij scoorde één keer.
Het tweede duel viel de andere kant op, namelijk 2-4 voor Liberty. In dit duel was Charlotte Vaanhold trefzeker.
Bekijk hier de goal van Ilse!

 

Isis Vrolijks trefzeker tegen Ball State
Isis speelde deze week met Longwood de wedstrijd tegen Ball State. Het duel werd met 3-0 gewonnen. Isis scoorde één van deze drie doelpunten. Zij deed ook vanaf het begin mee en hielp haar team vanaf minuut 1 naar de overwinning.

Salvador Rang aangever in overwinning
Mercyhurst speelde afgelopen week tegen Gannon. Salvador Rang begon weer in de basis en gaf de assist op de 1-0. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-1 voor Mercyhurst.

Isabel Jacobs, Amber Brouwer, Puk Thewessen versus Sabine de Ruijter
Deze week stond het duel tussen Drexel en Villanova op het programma. Het duel eindigde in 3-2 in het voordeel van Drexel. Alle dames deden deze wedstrijd vanaf het begin mee. Puk scoorde een van de vijf doelpunten die vielen. Hiermee hielp ze haar team naar de overwinning.

Meike Lanckohr versus Amber Ezechiels en Laura Janssen
Wake Forest versus Virginia. Voor ons: Meike Lanckohr versus Amber Ezechiels en Laura Janssen. Het duel werd op 27 maart gespeeld. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 3-2 voor Wake Forest. Een van de drie doelpunten van Wake Forest werd aangegeven door Meike. De twee doelpunten van Virginia kwamen op naam van Amber en Laura. Zij scoorde dus allebei één keer. Alle drie de dames hadden dus invloed op het scoreformulier van deze wedstrijd.

Jens Keemers opnieuw niet gepasseerd
John Brown University, het team van Jens Keemers, speelde deze week tegen Texas Wesleyan. Het duel eindigde in maar liefst 8-1. Jens deed 45 minuten mee en hield daarin zijn doel schoon. Hiermee zet Jens zijn goede reeks voort en incasseerde opnieuw geen doelpunt.

Mike Gianotta en Max Jasper versus Kevin Helsdingen
Op 27 maart stonden de men’s soccer teams van Olivet Nazarene en Calumet College of St. Joseph tegenover elkaar. Mike, Max en Kevin begonnen alle drie in de basis. Het duel eindigde in een monsterscore. Het werd maar liefst 11-0 voor Olivet Nazarene.
Mike hield zijn doel wederom schoon en Max toonde opnieuw zijn waarde. Max scoorde namelijk twee keer en gaf daarnaast ook nog eens één assist.

Diego Konincks trefzeker tegen Elon
Dit weekend scoorde Diego Konincks. Dit deed hij in het duel van Campbell tegen Elon. De wedstrijd eindigde in 3-2. Hierdoor was Diego dus ontzettend belangrijk voor Campbell.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.