Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Puck Langenveld tekent bij Fort Hays State University

De ervaren voetballer die onder meer uitkwam voor Fortuna Sittard U19 zal zich aankomende zomer opmaken voor een buitenlands avontuur, bij Fort Hays State University Tigers in Hays, Kansas.

Puck Langenveld begon zijn carrière op vierjarige leeftijd bij zijn lokale voetbalclub in Sittard, DVO Sittard. Op zijn twaalfde werd hij gescout door Fortuna Sittard waar hij jarenlang in de jeugdopleiding heeft gespeeld. Met Fortuna speelde hij tegen jeugdteams van onder andere Feyenoord en PSV. Met Fortuna won hij 5 keer het internationale toernooi waarbij hij uitkwam tegen clubs als Watford, Schalke 04, Galatasaray, wederom Feyenoord en FC Porto. Niet de minste namen! In de seizoenen 2015-2016 en 2017-2018 speelde hij met Fortuna voor de nacompetitie en werd hij met de U19 winterkampioen in december 2018. Momenteel speelt hij alweer zijn zesde (!) seizoen voor de club uit Sittard en daarnaast heeft hij afgelopen seizoen meermaals met de U23 mee mogen spelen.

Puck kan op bijna alle posities op de flanken uit de voeten, maar zijn lievelingspositie blijft toch de rechtsback positie. Puck is een echte teamplayer en heeft een goede (cross) pass in huis. Zijn uithoudingsvermogen, athletisme, discipline en winnaarsmentaliteit maken hem een geweldige verdediger.

Fort Hays State University
Anno 2020 heeft Puck een nieuwe uitdaging op zijn pad gekozen: zijn studie en voetbal combineren in Amerika. Met zijn toekomstige universiteit, Fort Hays State University, zal hij het hoogst haalbare willen nastreven. Fort Hays is een school met prachtige faciliteiten. Daarnaast staat Fort Hays bekend als een voetbal powerhouse die om de nationale titel speelt. Met Puck als extra kracht in de verdediging zullen de FHSU Tigers er alles aan doen om de nationale titel in Hays, Kansas te houden.

Wij wensen Puck heel veel succes bij FHSU Tigers en zullen jullie op de hoogte blijven houden van zijn belevenissen in het grote Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.