Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Puck Kwaspen tekent voor de Vcats uit Vermont!

Puck Kwaspen tekent voor de Vcats uit Vermont!

De middenveldster verruilt Nederland binnenkort voor Vermont om een echte Vcat te worden!

 

Puck speelt vanaf haar achtste hockey en is begonnen bij HC Eindhoven. Ze komt het beste uit de voeten als centrale verdedigende middenvelder, maar kan eigenlijk overal op het middenveld en in de verdediging spelen. Haar korte en lange pass zijn subliem en perfect voor de start van een counter. Verder is ze goed in 1-op-1 situaties en komen haar snelheid en uithoudingsvermogen goed van pas in verdedigende situaties. De technische hockeyster is gedisciplineerd en met haar ervaring als aanvoerster ook niet bang om de leiding te nemen.

Puck speelde tot en met haar zestiende bij HC Eindhoven en vertrok daarna naar HC Nuenen om bij dames 1 mee te spelen. In het seizoen 2016-2017 was ze aanvoerster van haar team bij HC Eindhoven en wist ze kampioen te worden. Het jaar daarna speelde ze 38 wedstrijden in de Super B, waarin ze 4 goals wist te maken en maar liefst 17 assists op haar naam kreeg! Het seizoen daarna begon ze aan haar avontuur bij HC Nuenen. Ze speelde hier 43 wedstrijden bij dames 1 in het seizoen 2018-2019, waarin ze acht keer wist te scoren en 12 assists gaf.

 

Haar nieuwe universiteit biedt meer dan 100 majors en maar liefst 54 masters aan. Er zitten op dit moment 11,898 studenten uit 67 verschillende landen op de school, waarvan Puck er binnenkort éen is. Hun hockeyteam staat bekend als de Vcats en hadden een record van 6 gewonnen wedstrijden en 11 verloren wedstrijden vorig seizoen.

Wij blijven Puck en haar nieuwe team op de voet volgen en wensen haar veel plezier en succes in Vermont!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.