Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

PSAC All-Conference – Salvador Rang

Salvador Rang is een award rijker! Hij is verkozen in het All-Conference-team van de PSAC-Conference. Salvador maakte afgelopen zomer de overstap van Roda’46 Leusden naar Mercyhurst University. Mercyhurst ligt in het plaatsje Erie in de staat Pennsylvania. Salvador werd gehaald als middenvelder en hij werd ook gehaald voor het basiselftal zo blijkt, want in alle 17 wedstrijden die gespeeld werden, stond Salvador aan de aftrap. Niet slecht voor een eerstejaars student-athlete.

Mercyhurst is bezig aan een uitstekend seizoen. Na 17 wedstrijden is er 10 keer gewonnen, 5 keer verloren en 2 keer gelijkgespeeld. Een prima record dus. Het seizoen is overigens nog niet afgelopen voor Mercyhurst, want het PSAC Tournament is inmiddels in volle gang en gisteren won Salvador de kwartfinale van Slippery Rock. Het werd een afgetekende 3-0 overwinning en Salvador haalde zelf ook een persoonlijk succesje, want hij scoorde namelijk de belangrijke 2-0 in de 81e minuut. Dit betekende zijn tweede goal van het seizoen, nadat hij eerder tegen Pitt-Johnstown had gescoord. Vrijdag volgt de halve finale voor Mercyhurst op jacht naar de Conference-titel. Millersville University is dan de tegenstander. Ondanks dat ze beiden uitkomen in de PSAC Conference hebben ze dit seizoen niet eerder tegen elkaar gespeeld.

Salvador en zijn team zal toch met vertrouwen naar de halve finale toewerken, want Mercyhurst is de laatste drie weken aardig in vorm geraakt! In de laatste zes wedstrijden werd slechts één keer verloren van Gannon University. De andere vijf wedstrijden werden overtuigend omgezet in winst met een uitschieter tegen Pitt-Johnstown. Het werd maar liefst 11-1 voor Mercyhurst. In de huidige vorm gaat het zeker goedkomen met Mercyhurst en met Salvador op het middenveld ook.

Salvador, succes vrijdag, wij duimen voor je mee!

Benieuwd naar de andere award-winnaars? Bekijk eens ons nieuwsoverzicht! Hier staan alle award-winnaars tussen.

Voor dagelijkse updates kun je ook op onze Instagram terecht: @kingstalentnl

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.