Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

PSAC All-Conference – Celeste Veenstra

Celeste Veenstra beleeft een absoluut top seizoen met haar team East Stroudsburg. In het artikel dat gisteren online kwam, kon je lezen dat Celeste het PSAC Tournament had gewonnen en ook nog de gamewinner maakte. Vorige week kwam ook nog de award van First Team All-Conference haar kant op. Haar vele doelpunten en assists hebben geleid tot deze award. Eerder dit seizoen won Celeste al drie keer de ‘PSAC Player of the Week’ – award. 

Het Field Hockeyteam van East Stroudsburg speelde dit seizoen 20 wedstrijden en slechts twee wedstrijden werden hiervan verloren. De rest, 18 stuks dus maar liefst, werden allemaal gewonnen. Celeste is bezig aan haar tweede seizoen in Pennsylvania. In haar eerste seizoen speelde Celeste in 17 wedstrijden, maar begon in slechts 5 wedstrijden in de basis en scoorde ‘slechts’ 7 keer en gaf 1 assist. Wat een verschil met dit seizoen. Vanaf het begin van het seizoen is Celeste basisspeler en vanaf het begin van het seizoen rijgt ze de doelpunten aan een stuk.

De eerste zeven wedstrijden van het seizoen werden stuk voor stuk in winst omgezet en Celeste liet gelijk negen goals noteren en bereidde er eentje voor. Met name tegen Mount Olive, Slippery Rock en Bloomsburg was ze in vorm met twee goals tegen alle drie de tegenstanders. Vervolgens werd de eerste van de twee nederlagen geleden tegen Kutztown, er werd met 2-1 verloren. Dit was een signaal voor de ‘Warriors’ om flink gas bij te geven, want er werden weer zeven wedstrijden achtereenvolgend gewonnen. Celeste besloot om ook gas bij te geven, want Celeste scoorde in alle zeven wedstrijden! In totaal scoorde tien keer in die reeks wat haar seizoenstotaal op 19 goals bracht.

De tweede nederlaag van het seizoen vond plaats tegen West Chester: 2-1. Dit betekende voorlopig ook de laatste nederlaag, want tot op heden won East Stroudsburg alle wedstrijden die volgden. Alle vier de wedstrijden zonder tegengoal en met name de laatste wedstrijd tegen Kutztown om het PSAC Championship zal extra goed hebben gevoeld. Celeste maakte de enige en winnende goal wat leidde tot enorme blijdschap! Zaterdag begint de strijd om het nationale kampioenschap voor Celeste en haar team tegen Assumption. Succes Celeste, wij hebben vertrouwen in een goede afloop!

In ons nieuwsoverzicht kun je overigens de awards terugvinden die andere talenten hebben gewonnen. Het zijn er genoeg! Op onze Instagram vind je daarnaast elke dag updates van onze talenten in Amerika. @kingstalentnl

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.