Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Updates

Pim Janssens nieuwe aanwinst KingsTalent!

KingsTalent versterkt het team met Pim Janssens. Na zijn eigen avontuur in Amerika helpt Pim future student-ahtletes met het maken van dezelfde stap. “Een waanzinnige kans om mijn ervaringen te delen met onze talenten bij KingsTalent.”

In de zomer van 2020 maakte Pim Janssens de overstap van Venlosche Boys naar het men’s soccer team van Carson-Newman University, Tennessee. Naast zijn Master Business Administration focuste Pim zich op voetbal bij de Carson-Newman Eagles. In anderhalf jaar tijd rondde hij zijn opleiding summa cum laude af. Samen met student-athletes en kameraden Bram Kaarsgaren en Rik van Dijk maakte hij deel uit van het men’s soccer team waarmee ze Conference Champion zijn geworden.

Pim geniet van zijn werk bij KingsTalent, “Het helpen van jongens en meiden hun droom waar te maken vind ik mooi om te doen.” Het idee dat hij toekomstige student-athletes mag begeleiden naar een universiteit, waar ze super toffe ervaringen tegemoet gaan, vind hij het mooiste wat er is. “De leuke tijd in Amerika pakt niemand je ooit meer af!”

Met zijn ervaringen in de VS en met zijn onbegrensde enthousiasme praat Pim je graag bij over jouw mogelijkheden om in Amerika te sporten en studeren.
Welkom bij het team Pim! 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.