Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Per Pekkeriet gaat in Amerika voetballen voor Minnesota West Community & Technical College

Per Pekkeriet gaat in Amerika voetballen voor Minnesota West Community & Technical College

Per is een veelzijdige speler die op meerdere posities in verdediging en middenveld kan spelen. Zijn favoriete positie is als centrale verdedigende middenvelder, maar hij kan ook goed uit de voeten als nummer 4, nummer 2 en nummer 8.

Per begon op 5-jarige leeftijd met voetballen bij DVSA, zijn lokale club. Hier werd hij vaak kampioen en werd hij zelfs het laatste seizoen aanvoerder. Vervolgens maakte hij de overstap naar CDW, waar hij door verschillende divisies heen ging en in de U15 bekroond werd tot ‘beste speler’. Daarna volgde een transfer naar DOVO in Veenendaal om op een hoger (nationaal) niveau te spelen.

Per wordt vaak omschreven als een rustig en gedisciplineerd persoon die veel waarde hecht aan het onderhouden van goede relaties. Zijn gedrag kan soms als bescheiden en enigszins gereserveerd worden gekarakteriseerd, afhankelijk van de situatie. Op en naast het veld toont Per een sterk gevoel voor sportiviteit door scheidsrechters en tegenstanders met respect te behandelen en de waarde van fair play te erkennen.

Hij heeft een goede versnelling en een aanvallende drive. Daarnaast heeft hij een uitstekend uithoudingsvermogen en een goede conditie. Hij heeft een goed tactisch inzicht en neemt goede beslissingen tijdens wedstrijden. Bovendien is Per een echte teamspeler die zich inzet voor het teambelang.

Per zal in Amerika gaan voetballen bij het men’s soccerteam van Minnesota West Community & Technical College. Het team met als bijnaam Bluejay is thuis oppermachtig maar heeft het vooral moeilijk in de uitwedstrijden. Hopelijk kan Per met zijn leiderschap zorgen dat het team het uit net zo goed als thuis gaat doen!

Wij wensen Per veel succes met de overstap naar Amerika en blijven hem op de voet volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.