Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Olaf Kramer vertrekt na de zomer naar Amerika!

Olaf Kramer vertrekt na de zomer naar Amerika!
Bron: Sander de Hollander

Olaf vervolgt zijn voetbalcarrière in Amerika en gaat spelen bij het team van Christian Brothers University!

Op vierjarige leeftijd zette Olaf zijn eerste stappen op het voetbalveld bij SV DHL uit Deft. Gedurende zijn jeugdjaren schitterde hij consistent in de hoogste jeugdteams van de club.

Op 15-jarige leeftijd maakte Olaf al zijn officiële debuut voor het eerste seniorenteam van SV DHL. In het seizoen 2020-2021 besloot hij over te stappen naar RKDEO om in een hogere seniorencompetitie te spelen. Na slechts twee seizoenen hielp Olaf zijn RKDEO-team aan promotie naar de hoogste amateur seniorencompetitie in Nederland.

Olaf heeft een vriendelijke en sociale persoonlijkheid die graag in gezelschap van andere is. Hij heeft op het veld zijn plaats gevonden als een proactieve teamspeler, altijd klaar om ondersteuning en coaching te bieden. Hoewel zijn voorkeur uitgaat naar de positie van nummer 10, kan hij overal op het middenveld uit te voeten of als nummer 9. Deze hardwerkende speler heeft ook nog een goede lange bal in petto.

Het komende seizoen zal Olaf zijn talenten laten schitteren bij het Christian Brothers University. Het vorige seizoen kende het team wisselende resultaten, met nauwe nederlagen en overwinningen. Met de nieuwe aanwinst van Olaf zullen ze vaker de winst behalen!

Wij wensen Olaf super veel plezier en succes in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.