Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Noah Aikawa tekent bij Mount Vernon Nazarene University!

Noah Aikawa tekent bij Mount Vernon Nazarene University!

Voetballer Noah Aikawa laat SV Kampong achter zich en gaat voetbal en studie combineren in Amerika bij Mount Vernon Nazarene University.

Noah begon al op erg jonge leeftijd met voetballen bij SV Kampong. Een van de grootste amateurverenigingen van het land. Hier kwam hij altijd uit in de eerste teams van zijn leeftijdscateogorie, waar hij op nationaal niveau speelde. Van jongs af aan kreeg Noah extra training door Trainingsschool J-Dream. Hierna nam hij ook deel aan de voetbalschool van profclub FC Utrecht. Ook in de zomers was Noah met voetbal bezig. Zo nam hij in het verleden meermaals deel aan zomerkampen en pro-kampen en won hij tijdens deze voetbalkampen meerdere keren de ‘Beste Speler’ award. Sinds 2021 is Noah basisspeler bij SV Kampong. In het seizoen 2021 – 2022 speelde hij bij de U17 van de club en speelde hij in de Vijfde Divisie. Op dit moment speelt hij met de U18 van SV Kampong in de Vijfde Divisie tegen de U18 van profclubs als Fortuna Sittard en Helmond Sport. Met een Japanse vader en een Nederlandse moeder groeide Noah op in twee verschillende culturen. Hierdoor is hij een open-minded persoon die internationaal georiënteerd is. Sporten en studeren in Amerika klinkt dus als een logisch vervolg van zijn voetbalcarrière.

Noah is een veelzijdige speler die het best tot zijn recht komt als rechtshalf. Hij beschikt over een uitstekende techniek, balcontrole en handelingssnelheid. Daarnaast beschikt Noah over een uitstekende pass en weet hij met zijn snelheid en uithoudingsvermogen vaak gevaarlijk mee naar voren te gaan. Als Noah scoort is de kans groot dat de goal is gemaakt vanuit een dood spelmoment zoals een corner. Daarnaast is Noah gespecialiseerd in corners en vrije trappen.

Na de zomer zal Noah het men’s soccer team van MVNU gaan versterken. Hier zal hij samen gaan spelen met mede-KingsTalent student-athlete Pim Huijgens. Met een nieuwe versterking op het middenveld zullen de Cougars van MVNU een poging gaan wagen om volgend seizoen zo goed mogelijk te gaan presteren!

Wij wensen Noah heel veel succes en plezier toe in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.