Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Noa Menzing maakt overstap naar Rider University

Noa Menzing maakt overstap naar Rider University

Voetbalster Noa Menzing gaat na een al mooie carrière in Nederland de stap zetten naar Amerika. Volgend seizoen zal Noa op de voetbalvelden van Rider University te bewonderen zijn!

Vanaf haar vijfde voetbalde Noa al en dit deed ze tot haar dertiende in de jongensteams. In de tussentijd speelde de veel scorende spits ook een seizoen met een meidenteam in een jongenscompetitie. Ook werd ze al meerdere keren uitgenodigd voor het Twents District Talent team. Ook won ze met haar team een groot toernooi bij VV Alkmaar. Hierna begon voor Noa een avontuur bij FC Twente, waar ze vanaf haar zestiende mocht spelen. Hier maakte ze in het seizoen 2021/22 al haar eerste minuten voor het vaandelteam FC Twente in de Eredivisie. Deze minuten werden alleen maar mooier dankzij een doelpunt van Noa. Op dit moment speelt Noa haar wedstrijden in de Onder-21 van FC Twente.

Met haar aanvallende skills kan Noa van toegevoegde waarde zijn voor haar nieuwe team. Rider University kan wel wat doelpunten gebruiken. Afgelopen seizoen miste het team namelijk scorend vermogen waardoor een aantal wedstrijden verloren gingen. Met de tweebenige spits Noa in het team hoopt Rider University hoge ogen te gooien volgend seizoen.

Wij wensen Noa heel veel plezier en succes!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.