Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Niels ruilt Nederland in en vertrekt naar Canada!

Niels ruilt Nederland in en vertrekt naar Canada!
Bron: Dianne Zandbergen

Niels verlaat VV Dalen om te gaan voetballen en studeren bij Ottawa University!

Op zijn zesde begon Niels Koert zijn voetbalavontuur bij VV Dalen, waar hij al snel in de hoogste jeugdteams en nationale jeugdcompetities speelde. Een van zijn hoogtepunten van zijn jeugd jaren waren toen hij met zijn team zowel het kampioenschap bij de onder 17 als onder 19 binnen sleepte. Op zijn zeventiende maakte hij de overgang naar het eerste seniorenteam van VV Dalen, dat uitkwam op het op een na hoogste regionale niveau in Nederland. In het seizoen 2023-2024 stond hij als startspeler op het veld.

Vrienden en teamgenoten omschrijven Niels als een erg vriendelijk, ambitieus en sociaal persoon, die geweldig is om in een groep te hebben. Zowel op het veld als in de klas is hij doelgericht en geeft hij 100% om zijn doelen te bereiken.

Niels kan als aanvallende middenvelder en als verdedigende middenvelder spelen, maar speelt het liefst als een 8. Volgend jaar gaat hij spelen voor Ottawa University. Zelf geeft hij aan dat dit een eenmalige kans is, die hij nu wil verzilveren. Het team uit Ottawa heeft een goed seizoen achter de rug en met de komst van Niels zal dit volgend seizoen worden voortgezet!

Wij wensen Niels ontzettend veel plezier en succes bij Ottawa University!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.