Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Nicole Panis is Defensive Player of the Week voor de vierde keer!

Nicole Panis heeft haar vierde weekly-award gekregen! De keepster van University of the Cumberlands won al drie keer dit seizoen de ‘Mid-South Defensive Player of the Week’- award en werd vorige week ook nog beloond met een All-Conference-award. De ‘Patriots’ draaien sowieso een heel goed seizoen en dat is mede te danken aan een uitstekende keeper. 

Afgelopen maandag werd Nicole opnieuw uitgeroepen tot ‘Defensive Player of the Week’ door haar sterke prestaties in het Conference Tournament dat deze week bezig is. In de kwartfinale speelde de Cumberlands tegen Shawnee State en dat werd een afgetekende zege door maar liefst met 6-0 te winnen. Nicole noteerde in deze wedstrijd 3 saves en een cleansheet dus. Mede door haar puike optreden kwalificeerde de ‘Patriots’ zich voor de eerste keer sinds 2016 voor de halve finale van het MSC Tournament. In de halve finale namen Nicole en haar teamgenoten het op tegen Thomas More en ook die wedstrijd werd omgezet in winst, maar dat die overwinning mocht vooral op conto van Nicole geschreven worden. In de eerste helft liet Nicole maar liefst 5 reddingen noteren, die hielpen haar doel schoon te houden. Door haar reddingen liep de Cumberlands ondertussen uit naar een 4-0 voorsprong. Toen Nicole een paar minuten voor tijd gewisseld werd, stond het nog 4-0. De vervanger van Nicole moest wel nog een keer de bal uit het net vissen.

Nicole kreeg in twee wedstrijden geen tegendoelpunten en plaatste zich overtuigend voor de finale van het MSC Tournament. Hierin is Lindsey Wilson de tegenstander. Eerder dit seizoen werd er met 1-0 in over time verloren van Lindsey Wilson, dus Nicole en haar team zullen gebrand zijn op een goed resultaat! De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld en via de site van de Cumberland Patriots zijn livestreams terug te vinden.

Nicole, veel succes zaterdag, wij hebben vertrouwen in een goede afloop!

Ben je benieuwd naar het artikel over de All-Conference-award van Nicole? Lees het artikel terug via ons nieuwspagina, hier staan alle award-winnaars op een rijtje.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.