Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Nicky Punt akkoord met Bucknell University!

Nicky Punt akkoord met Bucknell University!

Hockeyster Nicky Punt gaat haar sport en studie combineren in Amerika! Ze maakt de overstap naar Bucknell University.

Nicky startte met hockeyen toen ze 6 jaar jong was, bij NHC De Ijssel al gauw kwamen ze erachter dat Nicky een natuurtalent was. Op 8 jarige leeftijd maakte ze de overstap naar HV Victoria om op een hoger niveau te kunnen gaan hockeyen. Nicky is te vinden in de voorroede, hier pikte ze haar benodigde goaltjes mee. Zo is ze al meerdere malen topscorer geweest van haar team. In de zomer van 2022 maakt ze de overstap naar Amerika, ze gaat hier haar hockeykwaliteiten inzetten en haar studie te volgen. Met haar kwaliteiten en goals zal ze zeker een meerwaarde worden voor het hockeyteam van Bucknell University.

Bucknell University ligt in Pennsylvania, de universiteit opende zijn deuren in 1846. Honkbal-grote Christy Mathewson was een alumnus van Bucknell. Het hockeyteam van Bucknell University komt uit in de Patriot League, dit betekent dat Nicky komend seizoen tegen bekende van KingsTalent gaat hockeyen. Bucknell speelt namelijk tegen Lafayette, waar Simone Hefting als verdedigster de benodigde minuten maakt. Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

Nicky, heel veel plezier en succes met jou avontuur in Amerika! We houden je in de gaten.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.