Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Nick Bastiaensen maakt zich op voor La Salle University

Nick Bastiaensen maakt zich op voor La Salle University

Nick Bastiaensen mag zich op gaan maken voor een nieuw avontuur bij het voetbalteam van La Salle University, waar hij aankomend schooljaar het team gaat versterken!

La Salle University is een universiteit dicht bij het centrum van Philadelphia, waar het voetbalteam bestaat uit spelers vanuit onder andere Spanje, VK, Hongarije, Israël, Kroatië en meer. En na de zomer komt er nog een nationaliteit bij, namelijk België! Nick gaat met het team van La Salle University spelen in de Atlantic 10 conference.

Nick Bastiaensen begon al op vierjarige leeftijd met voetbal bij zijn lokale club KFC Sint Job in Brecht, België. Daarna werd hij gescout voor Royal Cappellen FC om te spelen in de jeugd academie. In seizoen 2017-2018 maakte Nick de overstap naar VV Hoogstraten waar hij veel goals en assists wist te maken door de jaren heen. Daarnaast speelde hij in de hoogste semi-pro senioren competitie met het eerste senioren team van VV Hoogstraten.

Nick is buitengewoon competitief op het veld en wordt ook wel de ‘goal scoring machine’ genoemd. Dat is ook wel te zien aan zijn assists en goals in seizoen 2021-2022. In dit seizoen maakte hij in 33 wedstrijden, 32 doelpunten en 20 assists! Wanneer Nick niet op het veld staat is hij een rustig en relaxt persoon en kiest hij rust boven een feestje, wat laat zien dat Nick heel serieus is over zijn sport.

Wij denken dat deze ‘goal scoring machine’ veel bijdrage gaat leveren aan het voetbal team van La Salle University en wensen hem heel veel succes én plezier met zijn avontuur in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.