Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

News Flash! Valerie Fleijsman tekent bij The University of Louisiana Monroe

News Flash! Valerie Fleijsman tekent bij The University of Louisiana Monroe

Valerie verlaat Alkmaar en gaat in Noord-Louisiana de rode kleuren verdedigen van de ULM Warhawks die uitkomen in de Division 1 voor collegeteams.

 

 

De Warhawks komen uit in de Sun Belt Conference, waar ze onder anderen tegenstanders als Little Rock Trojans (Arkansas), South Alabama Jaguars, Georgia Southern Eagles en Coastal Carolina Chanticleers zullen treffen.

Voor Head Coach Keyton Wheelock is Valerie een hele nuttige speelster. Ze kan de hele rechterkant bestrijken, maar staat het liefst in het centrum van de voorhoede. Een van haar sterke punten is dat Valerie kansen voor haar teamgenoten kan creëren, wat haar een echte teamplayer maakt.

 

 

Op 6-jarige leeftijd begon Valerie al met voetballen. Ze startte haar carrière bij Jong-Holland en daarna heeft ze de overstap naar Alcmaria Victrix. Na haar elfde levensjaar ging Valerie pas bij de dames voetballen. Dat ging gepaard met een overstap naar Reigerboys en heeft ze elk de eerste plek veroverd in de Hoofdklasse A. Voordat Valerie terugging naar Alcamaria, heeft ze ook een keer de beker gewonnen met Reigerboys én heeft ze het zelfs geschopt tot de academie van Telstar. Haar laatste club is Vios, wat uitkomt in de 4e klasse.

 

 

 

Met een aardige lijst van prijzen, waaronder 6x competitie kampioen, is Valerie een echte winnaar. Dit wil ze graag doorzetten in de Verenigde Staten met haar nieuwe team.

 

 

 

Namens KingsTalent wensen wij Valerie heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier toe in Louisiana!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.