Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

NEC Rookie of the Week – Huib Achterkamp

Afgelopen weekend maakte hij al zijn eerste doelpunt voor de Blackbirds.. en nu is de eerste persoonlijke prijs van het seizoen ook een feit voor Huib Achterkamp! Huib werd uitgeroepen tot de Northeast Conference Rookie of the Week!

 

 

Achterkamp vertrok afgelopen zomer naar de VS om daar zijn avontuur aan te gaan bij Long Island University in Brooklyn, een van beste keuzes uit zijn leven als dus Huib zelf. De verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan is een van de belangrijke schakels bij de blackbirds, zijn plek in het elftal is dan ook onaantastbaar tot dusver.

De Nederlander mocht in zijn laatste wedstrijd dan zijn eerst doelpunt noteren! In een kraker tegen rivaal St. Francis Brooklyn opende Huib de score door in de 15e minuut met een kopbal uit een corner het net te vinden. De wedstrijd kende nog een spannend verloop want lang bleef het 1-1 en de wedstrijd had overtime nodig om een winnaar aan te kunnen wijzen.. uiteindelijk wisten Achterkamp en zijn mannen als winnaars van het veld te stappen.
Mede door deze prestaties heeft Huib zijn eerste award in de wacht gesleept.. keep on going Huib!

 

Fantastische prestatie Huib! Benieuwd naar meer dagelijkse avonturen of prestaties van onze talenten? Volg ons op Instagram!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.