Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

NE10 All Conference – Feline van Doorn

Na 19 wedstrijden, waarvan 14 wedstrijden in de NE10 Conference, is het seizoen over voor Feline van Doorn bij Franklin Pierce University. De aanvalster, die al een jaar achter de rug heeft bij de ‘Ravens’, heeft een Award in ontvangst mogen nemen na een sterk seizoen!

Van de 19 wedstrijden begon Feline 18 keer in de basis. Vergeleken met vorig jaar heeft Feline een basisplaats kunnen bemachtigen, aangezien ze vorig jaar slechts 4 keer in de basis begon van de 17 wedstrijden.
Voor coach Zoe Adkinson is Feline onmisbaar. Dit seizoen was Feline goed voor 5 goals en 3 assists, wat prima statistieken zijn!
Het seizoen werd uitermate goed gestart met een klinkende 3-0 overwinning op New Haven. Na deze wedstrijd was het vooral wisselend succes, maar uiteindelijk hebben de Ravens de play-offs wel kunnen halen. Met 7 winsten en 7 verliezen zijn de Ravens geplaatst voor de play-offs. De wedstrijd in de play-offs is inmiddels gespeeld en helaas konden de Ravens Saint Anselm niet verslaan. Ze verloren met 2-0.

Feline kan persoonlijk op een prima seizoen terugkijken en mag zeker trots zijn op haar prestaties. Wij zijn ook trots op jou, Feline!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.