Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Nanne Eijkman becomes a Huskie

Nanne Eijkman becomes a Huskie

Nanne Eijkman maakt dit jaar de overstap naar Uconn. Hier gaat ze hockeyen en studeren aan een van de beste scholen van de VS. Nanne begon al vroeg met verschillende sporten en ook op haar zesde met hockey voor MHC Laren. Hier heeft zij haar gehele hockey carrière gespeeld en debuteerde ze ook al op haar vijftiende voor het 1e elftal van Laren (indoor). Daarnaast is ze ook geselecteerd geweest voor het Nederlands jeugdteam O15.

Nanne is een rechtshalf/buiten met een goede techniek, goede passes en een scorend vermogen. Vorig seizoen scoorde ze twaalf goals en gaf ze twintig assists in zestien wedstrijden. Dit lukte haar op het hoogste O18 niveau van Nederland.

Nanne is een ambitieuze en gedreven hockeyster. Binnen het veld coacht ze veel en heeft ze verschillende leiderschapskwaliteiten. Met haar kwaliteiten zal Nanne zeker van waarde zijn voor de UCONN Huskies, zoals het hockeyteam van de University of Connecticut genoemd wordt.

Uconn behoort tot de beste hockeyscholen van Amerika. Het team van de Huskies komt uit in de Big East Conference en speelt tegen teams als Liberty en Old Dominion. Dit zijn de grooste concurrenten in de strijd om de titel. Uconn verloor dit seizoen slechts 1 keer en wist 8 duels te winnen.

 

Wij wensen Nanne veel succes en plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.