Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

MSC All-Conference – Stan Vandierendonck

Stan Vandierendonck is verkozen in het All-Conferenceteam van de Mid-South Conference. De Belgische middenvelder is bezig aan zijn eerste seizoen bij Life University in Georgia. Door zijn sterke spel van het nog lopende seizoen heeft Stan de award binnengehaald.

Na de eerste wedstrijd gemist te hebben, was de wedstrijd tegen Tennessee Wesleyan University de eerste voor Stan in zijn nieuwe team. Helaas werd die wedstrijd wel verloren met 1-0, maar zijn debuut was gemaakt en dat smaakte uiteraard naar meer. Stan speelde alle wedstrijden op twee na tijdens de rest van het seizoen. Tijdens 12 van de 13 wedstrijden die Stan meedeed, begon hij ook in de basis. Niet slecht voor een eerste seizoen in Amerika. Het seizoen van Life verliep overigens heel goed, want er namelijk maar drie keer verloren. Alle drie de nederlagen werden daarnaast allemaal geleden in september. Dit houdt dus in dat de ‘Running Eagles’ al tien wedstrijden achter elkaar hebben gewonnen!

In de Mid-South Conference draaide Life met name meer dan uitstekend. Er werden acht wedstrijden gespeeld en die werden alle acht stuk voor stuk gewonnen. De ene overwinning was wat groter dan de andere overwinning, maar aan het einde van het streep werden ze toch mooi allemaal gewonnen. Met die goede vorm begon op 9 november het Conference Tournament, nadat Life dus het Regular Season al had gewonnen. Pikesville werd met 3-0 verslagen en een dag daarna was Campbellsville de tegenstander en in die wedstrijd maakte Stan zijn rentree. Uiteindelijk werd ook die wedstrijd gewonnen met 1-0. Aanstaande zaterdag staat de finale van het conference toernooi voor de deur tegen Lindsey Wilson. Eerder dit seizoen werd er met 1-0 gewonnen, dus dat belooft veel goeds voor Life.

Stan, veel succes zaterdag, wij hebben vertrouwen in een goede afloop zaterdag en dan op naar nationals.

Benieuwd naar welke talenten nog meer een award hebben gewonnen? Bekijk is ons nieuwsoverzicht, die staat vol met gewonnen awards van onze talenten.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.