Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

MSC All-Conference – Nicole Panis

Nicole Panis, keepster van Cumberland University, is gekozen in het All-Conference-team van de Mid-South Conference. Nicole draait een zeer sterk seizoen waarin ze pas acht keer de bal uit het net heeft hoeven vissen. Ze keepte 17 wedstrijden, dus ze krijgt in minder dan de helft van de wedstrijden een doelpunt tegen. Daar zijn menig internationale topkeepers jaloers op Nicole!

University of the Cumberlands, afkomstig uit Williamsburg (Kentucky), draait dit seizoen ontzettend goed. Er worden tot nu toe 17 wedstrijden afgewerkt en daarvan werden er 14 omgezet in winst en maar 2 verloren en 1 werd gelijkgespeeld. Hele mooie cijfers voor de Patriots! Het zal natuurlijk voor de Patriots ook hebben meegeholpen dat er het hele seizoen een stabiele factor op goal staat.

Terugblik op het reguliere seizoen

Op 17 augustus begon het seizoen voor de Cumberlands met een wedstrijd tegen Rio Grande, dit betekende tevens de vuurdoop van Nicole onder de lat bij de Cumberlands. Het werd een mooi debuut, want er werd maar liefst met 6-0 gewonnen en dus kon Nicole ook gelijk haar eerste cleansheet noteren. Het seizoen begon dus gelijk goed en de eerstvolgende wedstrijden liepen ook stuk voor stuk goed af. Er werd pas in de zesde wedstrijd voor de eerste keer verloren door Nicole en haar team. Marian University was met 2-0 te sterk. De reactie van het team was enorm goed, want de zes wedstrijden die volgden werden allemaal in winst omgezet en daarbij mag ook vermeld worden dat Nicole vier keer achter elkaar de ‘0’ hield. In deze periode werd Nicole ook tweemaal tot ‘Defensive Player of the Week’- award gekozen in de Mid-South Conference.

Na de winstreeks van zes wedstrijden werd er verloren met 1-0 van Lindsey Wilson, dit bleek voorlopig de laatste nederlaag voor de Patriots, want de laatste wedstrijden van het reguliere seizoen werden allebei gewonnen en de eerste twee wedstrijden in het Mid-South Conference Tournament werden beide gewonnen. Shawnee State en Thomas More werden beide met duidelijke cijfers naar huis gestuurd: 6-0 en 4-1. Zaterdag 16 november staat de finale van het toernooi op het programma. Lindsey Wilson is dan de tegenstander en Nicole en haar team zijn uiteraard gebrand op een revanche naar de eerdere nederlaag dit seizoen.

Nicole kan in ieder geval met drie week-awards en een All-Conference-award terug kijken op een persoonlijk geslaagd eerste seizoen!

Benieuwd naar welke talenten nog meer een award hebben gewonnen? Bekijk ons nieuwsoverzicht voor alle updates en alle award-winnaars.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.