Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

MSC All-Conference – Marvin van der Made

Nieuwe award voor Marvin van der Made! Marvin wist dit seizoen al beslag te leggen op twee awards en daar kwam nu de verkiezing in het First Team All-Conference bij. De boomlange aanvaller van University of the Cumberlands mag terugkijken op een uitstekend seizoen opnieuw, want in zijn eerste seizoen in Amerika presteerde Marvin ook al naar behoren!

Marvin liet in de eerste wedstrijd van het seizoen gelijk zijn klasse zien, tegen Savannah maakte Marvin 2 goals en gaf een hattrick aan assists. Het werd 6-1 uiteindelijk, een veelbelovend begin van het seizoen. Na deze 6-1 stond Marvin drie wedstrijden droog, maar Concordia liet hij weer zijn topniveau zien! Concordia kreeg met 5-0 op de broek van de ‘Patriots’ en Marvin maakte zijn eerste hattrick van het seizoen. Na 5 wedstrijden was de balans van de Cumberlands ook prima, er was namelijk vier keer gewonnen en maar één keer verloren.

Helaas voor Marvin kwam de klad er toen een beetje in, er werd vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen en in die vier wedstrijden scoorde Marvin ook maar één keer en gaf ook maar één assist. Ruime voor verbetering dus! Die verbetering was gelijk te zien in de eerstvolgende wedstrijden, want Georgetown en Thomas More werden met respectievelijk 5-1 en 5-0 verslagen. Marvin scoorde in die twee wedstrijden vier keer en bereidde ook nog drie goals voor. Zo was hij dus bij 7 van de 10 goals betrokken, grote klasse!

Na opnieuw drie wedstrijden zonder doelpunt heeft Marvin zich de laatste vier wedstrijd weer van zijn beste kant laten zien! Hij maakte vijf doelpunten in die reeks en had zo een groot aandeel in het bereiken van de halve finale van het MSC Tournament. Helaas eindigde het avontuur daar voor Marvin en zijn team. Tegen Lindsey Wilson werd er na penalty’s verloren ondanks de 2-2 van Marvin. Toch mag Marvin op een goed seizoen terugkijken, want hij speelde in 16 wedstrijden mee en liet daarin 15 goals noteren en gaf ook nog eens 8 assists. Al met al is hij zijn verkiezing in het beste team van Mid-South Conference dus meer dan terecht.

Wil je genieten van alle goals en assists en goede acties van Marvin dit seizoen? Bekijk dan het filmpje hieronder!

Benieuwd naar de andere award-winnaars? Bekijk dan eens ons nieuwsbericht, daar staan alle winnaars van de jaarlijkse awards tussen! Op onze Instagram vind je daarnaast dagelijkse updates omtrent onze talenten terug. @kingstalentnl

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.