Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

MSC All Conference – Marvin van der Made

Het reguliere seizoen zit er op nu en dus worden de prijzen verdeeld! Doelpuntenmachine Marvin van der Made is helemaal de man bij de Patriots en is door zijn scorend vermogen in de prijzen gevallen, Van der Made is namelijk uitgeroepen tot All-Conference speler!

 

 

Marvin wist in Nederland zich al te presenteren als een dodelijke spits bij VV Capelle, bij Capelle werd hij dan ook op vroege leeftijd al de jongste debutant want op 17 jarige leeftijd mocht hij zijn opwachting al maken! Van der Made is met zijn bijna 2 meter een enorm gevaar in de lucht.. maar dat niet alleen want de boomlange spits beschikt ook over een uitstekende techniek en dat maakt het zo moeilijk om de spits te verdedigen. Dat hij moeilijk te verdedigen is weten ze in de VS nu ook!

Van der Made koos er afgelopen zomer voor om VV Capelle achter zich te laten en zijn carrière voor te zetten bij de Cumberland Patriots.. en dat werd een succes verhaal. Marvin begon in zijn eerste twee wedstrijden direct met drie goals! In zijn eerste duel wist hij direct een belangrijk doelpunt te maken waardoor de Patriots een gelijkspel uit het vuur sleept.. en met belangrijke doelpunten maken ging Van der Made vrolijk door want in zijn tweede duel tegen Bethel University wist hij twee keer te scoren wat de Patriots de winst opleverde in overtime, want op 15 seconden voor het einde maakte Marvin de game-winning goal! Van der Made zorgde zo voor dat het hele team in extase raakte.

 

 

In de vier wedstrijden daarna volgde er een periode van droogte voor de goalgetter van de patriots met maar slechts één doelpunt uit vier wedstrijden.. toch maakte de aanvaller dat de wedstrijd er na weer helemaal goed door tegen Georgetown een loepzuivere hattrick te maken! De wedstrijd bal mee naar huis dus! In de resterende wedstrijden van het seizoen scoorde Marvin nog vijf doelpunten waaronder nog maar een keer een hattrick tegen Life University in een 5-4 overwinning.. belangrijke doelpunten dus.

 

Van der Made kan terugkijken op een geweldig eerste seizoen bij de Patriots waar hij met 12 doelpunten uit 14 wedstrijden de topscorer van het team is! De spits, die met rugnummer 2 speelt, verdiende op basis van deze prestaties dus zijn All-Conference award.. congratulations!

 

Marvin gaat zich nu opmaken voor de play-offs waar Life University de eerste tegenstander is, tegen dit team wist Marvin dus al eerder een hattrick te maken.. hopelijk kan hij dit kunstje nogmaals flikken! We wensen je veel succes Marvin en we blijven je volgen! Voor meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten; volg ons op Instagram!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.