Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

MSC All Conference & All Freshman – Kevin de Lange

Met Kevin de Lange haalde Shawnee State afgelopen zomer een échte goaltjesdief binnen! De razend snelle buitenspeler scoorde er aardig op los bij SC Genemuiden en dat werd dus opgemerkt door de coach van de Bears. De Lange verkaste naar de Bears en deed waar hij goed in was.. belangrijk zijn voor het team met goals en assist! Kevin is dan ook verkozen tot All Freshman & All Conference en behoort dus tot de beste spelers van de conference.

 

 

De eerste weken waren voor De Lange nog even wennen.. het Amerikaanse spel is natuurlijk totaal anders dan de vleugelspeler gewend was. Toch duurde dit niet lang want in zijn eerste 5 wedstrijden pakte de Freshman wel 2 doelpuntjes mee! Tegen Ohio Christian liet hij dan ook helemaal van zich horen door een hattrick te maken en daarnaast ook nog een 2 assists af te leveren.. dit leverde hem dan ook een persoonlijke award op (Offensive Player of the Week). Kevin had vanaf dat moment de smaak aardig te pakken en wist veelvuldig het net te vinden voor de Bears.

 

 

De Lange maakte in de 12 resterende wedstrijden van het seizoen nog 9 goals en leverde nog 2 assists af om zo zijn totale productie op 14 goals en 5 assists te zetten na 18 wedstrijden! Kevin kan zo terugkijken op een geweldig eerst seizoen bij de Bears. De vleugelspits ging daarmee ook de geschiedenisboeken in want hij komt met zijn doelpuntentotaal op een tweede plaats te staan als het gaat om de topscorers van Shawnee State!

Kevin de Lange heeft basis van zijn uitstekende prestaties zichzelf dus in de prijzen gevoetbald want de awards van All Freshman en All Conference komen op zijn naam te staan! Congratulations..!

 

Kevin gaat zich nu net als vele andere opmaken voor de nacompetitie.. daar wacht de kampioen van de conference namelijk Cumberland Phoenix. Een pittig duel op voorhand.. veel succes Kevin! We blijven je natuurlijk volgen vanuit hier.. benieuwd naar meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten? Volg ons op Instagram!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.