Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Mika Lommers naar North Carolina Wesleyan University!

Mika Lommers naar North Carolina Wesleyan University!

De oud-jeugdspeler van ADO Den Haag gaat na een aantal jaar als aanvoerder bij Wilhelmus de stap maken naar Amerika. Mika Lommers vertrekt in de zomer van 2022 naar Amerika om zijn droom na te jagen.

Mika is op zeer jonge leeftijd begonnen met voetballen bij Graaf Willem voordat hij in datzelfde jaar nog overstapte naar Velo. Hier heeft hij altijd in het hoogste team van zijn leeftijdscategorie gespeeld. De 18-jarige middenvelder is gescout door Nederlandse voetbalclubs als ADO Den Haag, Sparta Rotterdam en Feyenoord. Bij ADO Den Haag is Mika onderdeel geworden van de jongens U12 en heeft uiteindelijk 4 jaar bij deze club mogen spelen. Na deze vier jaar maakte de middenvelder de transfer naar Wilhelmus om in het U17-elftal te gaan spelen en werd meteen aangewezen als aanvoerder. Hij leidde als aanvoerder de U17 in een ongeslagen seizoen van de competitie, haalden de finale van de play-offs en speelden voor promotie. Op dit moment is Mika aanvoerder van U19 bij Wilhelmus, het team dat hij vanaf komende zomer gaat verlaten om zijn droom na te jagen.

Tijdens de KingsTalent Men’s Soccer Showcase viel Mika erg op. Hij heeft een goede showcase gespeeld, wat goede beelden opleverde. Deze beelden zijn gebruikt om een highlight video te maken. Head coach van de Battling Bishops, Mark Bowman, was onder de indruk van de pass van Mika en hoe hij voor zijn tegenstander komt. Het inzicht wat Mika toont in het spel is een eigenschap die de coach goed kan gebruiken in zijn team.

North Carolina Wesleyan University ligt in Rocky Mount, North Carolina en is opgericht in 1956. De sportteams van NCWU hebben tot nu toe 6 USA South Athletic Conference Championships binnengehaald, binnen de totaal binnengehaalde 119 Championships. Het men’s soccer team van NCWU komt uit in de USA South Athletic Conference en speelt tegen teams als Brevard College en Salem College. Mika zal onder andere KingsTalent student-athlete Lars Houtriet tegenkomen als tegenstander bij Brevard College.

We wensen Mika heel veel plezier en veel succes bij NCWU in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.