Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Michelle Maksimovic verovert plek in All-Conference Team

Michelle Maksimovic heeft dit seizoen uitstekend gepresteerd en was vaak belangrijk voor haar team. Dit heeft haar een plekje heeft opgeleverd in het All-Conference Team van de Conference Carolinas. Dat maakte de conference op maandag, 19 april bekend.

Dit seizoen wist Michelle maar liefst 4 keer te scoren en ze verzorgde 2 assists. Met deze statistieken staat ze bovenaan de lijst van haar ploeg in het reguliere seizoen. Momenteel spelen ze nog mee voor het kampioenschap van de Conference Carolinas. Het team presteert erg goed dit seizoen wat zich ook uit in een aantal onderscheidingen voor de speelsters. Naast Michelle zijn er 6 andere teamgenoten opgenomen in het All-Conference team, dit is een record voor de school uit North Carolina.

Wij feliciteren Michelle met deze uitstekende prestatie en wensen haar nog veel succes in de aankomende wedstrijden!

Aanstaande zaterdag speelt Michelle met de Chowan Hawks een belangrijke wedstrijd tegen de Barton Bulldogs. Deze wedstrijd zal bepalen wie er naar de halve finale van het Conference Carolinas Championship zal gaan. Er wordt om 1 P.M. (19:00 Nederlandse tijd) afgetrapt.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.