Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Merel Dupont verruilt MHC MEP voor American University

Het is al een tijdje bekend, maar nu haar diploma binnen is, is het officieel. Merel Dupont, verdediger/middenvelder van MHC MEP vertrekt deze zomer naar Washington, D.C. Hier gaat zij haar bacheloropleiding starten en spelen bij het field hockey team ‘de Eagles’ van American University.

American University is een private research university gelegen in het hartje van Washington D.C. Op een kleine 5 kilometer van het Witte Huis vandaan zal Merel haar wedstrijden gaan spelen in de Patriot League tegen teams zoals Bosten University en Bucknell University. Coach Steve Jennings, die ook jarenlang zelf in Nederland heeft gespeeld, was op zoek naar een multifunctionele speler die zowel achterin als op het middenveld uit de voeten kan. Zijn oog viel hierdoor al snel op Merel, die bij MHC Mep al heeft laten zien van uitstekende waarde te zijn. Zowel Merel als Coach Steve hopen dat Merel de ‘Eagles’ net dat extra steuntje in de rug kan geven om zich aan te sluiten bij de absolute top in het college field hockey.

Merel had nog een aantal aanbiedingen, maar de hoog aangeschreven American University had al snel haar voorkeur. American University behoort tot een van de beste universiteiten van het land, waardoor ze ook haar schoolcarrière een enorme boost kan geven. Met ongeveer 14.000 studenten en gelegen in het hartje van Washington D.C., gaat de MHC Mep speler op een geweldig campus studeren en hockeyen.

In de competitie zal Merel ook Simone Hefting treffen wanneer zij aantreden tegen Lafayette College. Zij kennen elkaar natuurlijk al van de KingsTalent showcase en wij kijken dan ook enorm uit naar deze clash.

Wij willen Merel graag enorm veel succes wensen met dit avontuur en we kijken al erg uit naar het seizoen dat in september zal gaan starten. Wij blijven haar op de voet volgen en brengen jullie de laatste nieuwtjes. Ben jij nu ook geïnteresseerd in sporten en studeren in Amerika? Laat het ons weten!

 

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.