Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Men’s Soccer Showcase 5 januari 2019

Men’s Soccer Showcase 5 januari 2019

Droom jij ervan om te voetballen en studeren in NY, LA of Florida? Ben jij op zoek naar een ‘Life Changing Experience’ in 2019? Speel jezelf in de kijker tijdens onze jaarlijkse KingsTalent Voetbal Showcase op zaterdag 5 januari 2019!

 

Op 5 januari 2019 is het eindelijk weer zover! Voor de vierde keer organiseert KingsTalent een voetbal showcase in Gemert op Sportpark Molenbroek bij VV Gemert. De showcase biedt talenten de uitgelezen mogelijkheid om zich in de kijker te spelen bij de aanwezige Amerikaanse college coaches. Jaarlijks wordt dit evenement door diverse Amerikaanse universiteiten verspreid over de hele VS bezocht. Afgelopen jaar waren er 15 Amerikaanse coaches die voor dit evenement het vliegtuig pakte en naar Gemert togen. Voor alle ambitieuze talenten is dit dé mogelijkheid om hun talent en doorzettingsvermogen aan Amerikaanse coaches te laten zien. Alleen vooraf geselecteerde talenten kunnen deelnemen aan de showcase.

 

 

5 januari zal een drukke en intensieve dag worden. Voornamelijk in partijvormen zullen spelers zich in de kijker spelen onder begeleiding van Nederlandse veldtrainers. Een unieke mogelijkheid om coaches te overtuigen van jouw mogelijkheden! Na de wedstrijden is er de gelegenheid voor geïnteresseerde coaches om kennis te maken met de talenten en ouders.

Wil je bij de showcase aanwezig zijn meld je dan eerst hier aan of stuur een mailtje naar info@kingstalent.com. Meer informatie volgt spoedig!

5 januari 2019, Save the Date!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.